Siirry pääsisältöön

Opiskelija

Sinulle, joka olet → Opiskelija

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on ammattijärjestö, joka yhdessä opiskelijajärjestönsä Suomen Yhteiskunta-alan ylioppilaiden (SYY) kanssa pitää yhteiskuntaosaajien puolta opiskelu- ja työelämässä. YKA ja SYY ovat olemassa, jotta jokainen yhteiskunta-alan osaaja voi opiskella rauhassa, tehdä merkityksellistä työtä sekä tasapainottaa työ- ja yksityiselämää.

Tervetuloa yhteiskuntaosaajien yhteisöön!

Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat ry

Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry on jokaisen valtio-, yhteiskunta- tai hallintotieteitä opiskelevan oma etujärjestö, jonka tavoitteena on ajaa alan opiskelijoiden etuja ja tuoda työelämä lähemmäs. SYY ry:n jäsenistö koostuu yhteiskunta-alalla perustutkintoa suorittavista YKAn jäsenistä.

SYY valvoo yhteiskunnallisen alan opiskelijoiden etuja niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin sekä järjestää mielenkiintoisia työelämätapahtumia. SYYn valtakunnallinen toimija on liittohallitus ja paikallisesti SYYllä on kahdeksan paikallisjärjestöä, joiden toimintaan olet tervetullut mukaan!

Lue lisää

Vinkit työelämään

YKA tarjoaa sinulle neuvoja ja konkreettisia vinkkejä matkallasi kohti työelämää ”Kohti työelämää YKAn kanssa”-sisältöjen kautta. Tutustu oppaisiin, koulutuksiin ja sinulle koottuihin palveluihin ja olet askelen lähempänä työelämää!

Lue lisää

Ilmoittaudu koulutuksiin ja tapahtumiin

TYÖTTÖMYYSKASSA – MITEN JA MIKSI?

Opiskelija, teetkö töitä opintojesi ohella? Tiesithän, että voit kerryttää ansiosidonnaista työttömyysturvaa jo opintojen aikaisesta työskentelystä ja näin turvata tulevaisuutesi ansiot.

Lue lisää