Siirry pääsisältöön

Yrittäjä

Sinulle, joka olet → Yrittäjä

Oletko yrittäjä? Me YKAssa palvelemme sinua monipuolisesti. Tarjoamme pää- tai sivutoimisille yrittäjille useita etuja AKYn eli Akavalaisten yrittäjien kautta.  

Kiinnostaako yrittäjyys? Tutustu etujen ja palveluiden kautta siihen, miten YKA voi tukea sinua! 

Miksi olla YKAn yrittäjäjäsen?

Monipuoliset jäsenedut

Saat alennusta monista yritystäsi hyödyttävistä palveluista, lakioppaat maksutta ja valmiiksi kilpailutetun työterveyshuollon. Lue lisää alta!

Koulutukset ja tapahtumat

YKAn yrittäjäjäsenenä voit osallistua YKAn mielenkiintoisiin tapahtumiin ja pitää ammattitaitoasi ajan tasalla. Lisäksi pääset AKYn eli Akavalaiset yrittäjät ry:n tarjoamiin yrittäjyystapahtumiin.

Urapalvelut

Pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Kaipaatko sparrausta osaamisesi sanoittamiseen ja kirkastamiseen? Entä pohditko jaksamisen ja hyvinvointisi kysymyksiä? YKAn urapalvelut ovat käytössäsi.

Yrittäjäjäsenyys kannattaa

Palvelupaketti sisältää esimerkiksi Yrittäjä-lehden, yrittäjien neuvontapalvelut sekä muut monipuoliset jäsenedut.

Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin, mutta se ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä. Voit hankkia paketin suoraan Suomen Yrittäjien sivuilta.

AKY on kilpailuttanut terveyshuollon palvelut yrittäjäjäseniä varten. Tavoitteena on helpottaa jäsenyritysten työterveyshuoltopalveluiden hankintaa sekä varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde.

Kilpailutuksen tuloksena olemme valinneet kolme palveluntarjoajaa (Terveystalo, Täsmä Työterveys ja Heltti), joiden kanssa on solmittu puitesopimus työterveyshuoltopalveluista jäsenyrityksille. Lue lisää AKYn sivuilta.

Pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Kaipaatko sparrausta osaamisesi sanoittamiseen ja kirkastamiseen? Entä pohditko jaksamisen ja hyvinvointisi kysymyksiä? 

Tarjoamme ura- ja urahyvinvointivalmennusta myös tässä ura- ja elämäntilanteessa.  

Tutustu ja varaa aika!

AKY eli Akavalaiset yrittäjät tarjoaa vuosittain yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia ja valmennuksia. Webinaarien ja koulutusten pääpaino on markkinoinnissa. Lisäksi AKYn perinteinen kesänavaus Ilo irti yrittäjyydestä esittelee vuosittain ajankohtaisia aiheita ja mielenkiintoisia puhujia.  

Ilmoittaudu AKYn tapahtumiin!

Palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä.

Lue lisää AKYn sivuilta.

Jos teet laskutettavaa työtä, mutta et halua perustaa sitä varten omaa yritystä, yksi mahdollisuus on käyttää laskutuspalveluita.

AKYn jäsenjärjestöjen jäsenet saavat UKKO Kevytyrittäjyyspalvelun käyttöönsä 20 prosentin alennuksella. Jäsenhinta on 4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta (normaalihinta 5 %).

Lisäksi saat UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kuukausimaksusta 10 % alennuksen (hinnasto alkaen 0 €/kk). UKKO Toiminimiyrittäjyys on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka voivat palvelun avulla automatisoida kirjanpitonsa ja säästää näin tilitoimistokuluissa. Palvelun kautta voit myös perustaa ilmaiseksi toiminimen, jos sinulla ei sellaista vielä ole. Alennukset saa ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun olevansa AKYn jäsenjärjestön jäsen.

Holvi on täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee. Saat Holvin Pro-paketin käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua, kun käytät tiliä avatessa alekoodia, jonka saat YKAsta. Voit avata yrityksellesi Holvi-tilin muutamassa minuutissa täältä.

VirtuaaliLakimies on lakipalveluyritys Fondian juristien laatima sähköinen lakitietopankki, tarjoaa juridista perustietoa päivittäisen liiketoiminnan hoitamisen tueksi. Palvelun normaalihinta on 240 euroa vuodessa. Maksuttoman palvelun käyttöönottoon tarvittavan koodin saat verkkoasioinnista.

Yrittäjän arki on kiireistä ja some-markkinoinnin resurssit usein rajalliset. Hookle on mobiilisovellus, joka auttaa sosiaalisen median hallinnassa. Hooklen perusversio on ilmainen, mutta YKAn yrittäjäjäsenenä pääset kokeilemaan Hookle Premiumia ensimmäiset kolme kuukautta ilmaiseksi vuositilauksen yhteydessä.

Hooklella

  • Teet julkaisuja useampaan kanavaan kerralla (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja Google My Business)
  • Suunnittelet ja ajastat viestit somekalenteriin
  • Näet viestintäsi vaikutuksen yhdellä silmäyksellä
  • Jaat somekanaviesi hallinnoinnin tarvittaessa tiimisi kanssa

Lue lisää AKYn sivuilta.

AKY – Akavalaiset yrittäjät ry

YKA kuuluu AKY – Akavalaiset yrittäjät ry:hyn. AKY edistää korkeakoulutettujen yrittäjien toimintaedellytyksiä sekä järjestää tapahtumia ja koulutuksia. Tietoa AKYn toiminnasta löydät yhdistyksen verkkosivuilta.

AKY on Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. Tämän ansiosta liiton jäsenet voivat hankkia Suomen Yrittäjien palvelupaketteja edulliseen hintaan! Suomen Yrittäjät varmistavat YKAlta, että paketin ostanut yrittäjä on ykalainen.

Lisätietoa

Maria Teikari