Siirry pääsisältöön

Perhevapaalla

Sinulle, joka olet → Perhevapaalla

Onnittelut perhevapaan johdosta! Kuten muutkin elämän suuret tapahtumat, saa perhevapaa usein pohtimaan omaa työtä, uraa ja ammatillista identiteettiä. Mikä on minulle merkityksellistä? Miten sanoitan oman osaamiseni tai kirkastan uudet urahaaveeni? Miten pääsen takaisin ammatillisen osaamiseni kärryille, jos olen ollut pitkään poissa työstä tai työelämästä?

YKA on urahyvinvointisi kumppani

Haluamme mahdollistaa ykalaisille osaamista ja kyvykkyyksiä erilaisissa uratilanteissa ja -siirtymissä. Olitpa sitten palaamassa työhösi tai etsimässä uutta suuntaa perhevapaasi jälkeen, löydät meiltä työkaluja ja sparrausta niin henkilökohtaisesti kuin yksilöllisestikin.

Ura­valmennus 

YKA tarjoaa jäsenilleen laadukasta henkilökohtaista uravalmennusta uran erilaisiin muutos- ja nivelkohtiin tai kun tarvitset asiantuntevaa ja luottamuksellista keskustelu- ja sparrauskumppania oman urasi ja työelämän pohdintoihin. Uravalmennus sopii hyvin myös silloin, kun pohdit omaa ammatillista identiteettiäsi, osaamistasi tai työelämään paluuta perhevapaalla olemisen jälkeen. Se on luottamuksellista, kahdenkeskistä keskustelua koulutetun asiantuntijan kanssa.

Ura­hyvin­voinnin valmennus

Urahyvinvointivalmennus on luottamuksellinen keskustelu asiantuntijan kanssa tilanteessa, jossa pohdit työn ja muun elämän yhteensovittamista, omaa jaksamistasi tai kuormittavaa elämäntilannetta. Saat vinkkejä vaikkapa stressin tai työkuorman hallintaan.

Koulutukset ja tapahtumat

YKAn koulutuksissa ja tapahtumissa saat osaamista ajankohtaisista työelämän ja yhteiskunnan ilmiöistä. Ne ovat myös mainioita kohtaamispaikkoja muiden ykalaisten kanssa.

Verkko­valmennukset

Verkkovalmennuksia voit tehdä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Pidemmät valmennuksemme tarjoavat vinkkejä ja tehtäviä oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen, sekä piilotyöpaikkojen hakemiseen. Lyhyissä pikatsekkauksissa saat täsmävinkkejä ja työkaluja CV:hen ja LinkedIniin. Ne sopivat erinomaisesti myös ennakkotehtäväksi tai täydentäväksi työskentelyksi henkilökohtaiseen uravalmennukseen ja työnhakusparraukseen.

Työnhaun palvelut

Haetko uutta työtä tai pohditko uuden työn etsimistä perhevapaan jälkeen? Olemme koonneet tälle sivulle YKAn palveluista ne, joita voit käyttää juuri tässä tilanteessasi.

Työ­elämän laki­neuvonta

Onko sinulla kysymyksiä liittyen palvelussuhteeseen tai perhevapaaseen?  Pohditko palkkaasi tai työttömyysturvaasi? Autamme esimerkiksi palvelussuhdeasioissa, palkkauksessa, työttömyysturvassa ja työsopimuksen teossa.

Perhevapaaverkosto

Tule mukaan YKAn perhevapaaverkostoon! Verkosto tapaa kahdesti vuodessa. Seuraa tapahtumakalenteriamme!