Siirry pääsisältöön

Jäsenpalvelut ja -edut

Palvelumme → Jäsenpalvelut ja -edut

Monipuoliset jäsenedut

YKAn jäsenenä saat laadukkaita palveluita ja rahanarvoisia etuja! Tule mukaan koulutuksiin, hyödynnä vakuutusedut, pyydä neuvoa lakipalvelustamme ja varaa itsellesi henkilökohtainen uravalmennusaika.

Palvelutarjontamme on räätälöity yhteiskunta-alan osaajalle. Ota siis sinulle kuuluvista palveluista ja eduista kaikki irti!

Tutustu palveluihisi ja etuihisi!

Urapalvelut

YKA on urahyvinvointisi kumppani. Urapalvelumme tukevat työnhaussa ja muissa urasi nivelkohdissa, ja kannattelevat erilaisissa elämäntilanteissasi. Tarjolla on myös henkilökohtaisia ohjauspalveluita.

Lakipalvelut ja palkkaneuvonta

Jäsenetuihin kuuluvat laajat lakipalvelut työelämän lakineuvonnasta yksityiselämän oikeudelliseen neuvontaan.

Työttömyysturva

Ansiosidonnainen työttömyysturva on työttömyysajan paras vakuutus. Liiton palkansaajajäsenenä kuulut työttömyyskassa Erkoon.

Koulutukset ja tapahtumat

YKAn koulutus- ja valmennustarjonta antaa sinulle niin monipuolisia urakyvykkyyksiä ja työelämätaitoja kuin osaamista vaikuttaa yhteiskunnassa!

Oikeusturva

YKAn jäsenmaksuun sisältyvien lakineuvontapalveluiden lisäksi YKAn jäsenillä on oikeusturva, josta korvataan asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja.

Vakuutukset

Tarkista vakuutuksesi, sillä liiton jäsenenä olet jo vakuutettu vapaa-ajalla. Vakuutuksesta saat turvaa myös työasioiden ongelmissa.

Kevytyrittäjyys­palvelu Palkkio+

Laskuta työsi kevytyrittäjänä ilman y-tunnusta Palkkio+-palvelun kautta parhaimmillaan jopa ilman palveluveloitusta!

Vapaa-ajan edut

Äänikirjapalvelut, vuokrattavat loma-asunnot ja alennus välityspalkkiosta – tutustu Member+-palveluun sekä muihin YKA sinulle tarjoamiin etuihin!

Edut Danske Bankista

Jäsenenä saat aina edullisemman asuntolainan ja alennuksia sijoituspalveluista.

Paikallis- ja senioritoiminta

Tutustu alueesi toimintaan! Verkostoidu, vahvista ammatillista osaamistasi ja viihdy erilaisissa tapahtumissa muiden yhteiskuntaosaajien seurassa. Tutustu myös paikkakunnasta riippumattomaan senioritoimintaan!

Ykalaisten sosiaalityön verkosto

Verkoston tapaamisissa on mahdollista keskustella omaa työtä ja alaa askarruttavista asioista, kuulla ajankohtaisista lakihankkeista sekä tavata verkon välityksellä kollegoita ympäri Suomen.

KYSYTTÄVÄÄ? 

Olemme apunasi. Palvelemme jäsenasioissa puhelimitse numerossa 010 2310 350 ja sähköpostitse jasenasiat@yka.fi.