Siirry pääsisältöön

Edut Danske Bankista

Palvelumme → Jäsenpalvelut ja -edut → Edut Danske Bankista

Hyödynnä Danske Bank -etusi

Hyödynnä asuntolaina- ja sijoitusetusi Danske Bankissa!

YKAn jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – Danske hoitaa pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Dansken asuntolainaedut akavalaisille

Akavalaisena saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. Liiton jäsenenä saat lainasi siis edullisemmin kuin ilman liiton jäsenyyttä.

Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä.

Akavalaisena sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelmäpalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, ollen aina kuitenkin vähintään 300 euroa.

Voit hakea 4-12 kuukauden pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua. Näin säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla silloin, kun kaipaat talouteesi joustoa esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.

Lyhennysvapaan saamineen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

Valitse itse, miten alat lyhentää lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle.

Esimerkki lyhennystasojen hyödyntämisestä:

 1. Lyhennyserä kaksi ensimmäistä vuotta 500 €/kk
 2. Kolmantena vuonna lyhennys 750 €/kk
 3. Lopun laina-ajan lyhennykset 1000 €/kk

Lyhennykset voidaan tehdä käyttäen 2-3 eri lyhennystasoa. Lainan lyhennystavan tulee olla kiinteä tasaerä. Lainan saaminen edellyttää pankin erillistä hyväksyvää päätöstä.

Saat 25–50 prosentin alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kuin maksat asuntolainaa. Päivittäispalvelupakettisi voi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä, kaksi korttia ja verkkopankkitunnukset.

Vieläkö mietit?

Pyydä lainatarjous helposti vaikkapa kotisohvalta käsin. Danske siirtää tarvittaessa nykyisen lainasi puolestasi Danske Bankiin. Dansken asiakkaana saat myös huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista!

Vastavalmistuneen lisäedut

Vastavalmistunut, nappaa rahanarvoiset lisäedut talteen!

Saat nyt jäsenetuna huippuedullisen asuntolainan Danske Bankissa. Jos olet vastavalmistunut, kuuluvat sinulle lisäksi jopa 700 euron vuosittaiset lisäedut!*

Vastavalmistuneet liiton jäsenet saavat Danske Bankilta rahanarvoisia lisäetuja. Etujen ansiosta pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle tasolle ja saat käyttöösi laajimman päivittäisen asioinnin paketin, joka sisältää kattavat matka- ja ostoturvavakuutukset.  Danske Etuohjelma-asiakkaana saat Fenniasta reilut alennukset kodin ja perheen vakuutuksista.

Kiinnostaako Sinua matkailu? Saat Priority Pass™ -kortin, joka mahdollistaa pääsyn yli 1000 lentokenttäloungeen ympäri maailmaa. Muita etujasi ovat työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen, luottokortti ja Etulaina** yhdessä sekä ensiasunnon ostajalle ASP-säästöille + 4 % lisäkorko.

LISÄEDUT VASTAVALMISTUNEELLE:

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista edusta.

Lue lisää!

Dansken sijoituspalvelut

Kaipaatko taloudellista mielenrauhaa ja itsenäisyyttä? Danske Bank tarjoaa liiton jäsenille huomattavia etuja sijoittamiseen. Aloittaminen on helppoa – valitse oma tapasi sijoittaa ja hyödynnä jäsenedut!

Lue lisää

Edut sijoituspalveluista Akavan jäsenliittojen jäsenille

 • Akavalainen sijoittaa kanssamme edullisemmin vaikka ei siirtäisi kokonaisasiakkuutta: Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
 • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja ja arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa. Akavalainen maksaa vain välityspalkkiot kaupoista. Lisäksi etuja sijoittajan lisäpalveluista.
 • Danske Varainhoito- ja Danske sijoitusneuvontapalveluista 15 % alennus.
 • Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.

Kestävä koti -palvelu

Kaikkien suomalaisten käyttöön avautunut maksuton Kestävä koti -verkkopalvelu tarjoaa kuluttajalle keinon kodin ympäristökestävyyden tutkimiseen. Palvelun tuottamisesta ja asiantuntemuksesta vastaa Gaia Consulting ja palvelua sponsoroi Danske Bank. Palvelu tarjoaa käyttäjälle tukea ja uusia näkökulmia kestävämpien asumisratkaisujen tekemiseen. Löydät työkalun osoitteesta kestavakoti.fi.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä Danske Bankiin ja kysy lisää lisää eduistasi!