Siirry pääsisältöön

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa mukaan YKAn toimintaan! Löydät täältä YKAn ja sen kumppaneiden järjestämiä tapahtumia, koulutuksia ja valmennuksia.

Oletko YKAn paikallistoimija? Ilmoita tapahtumistanne täällä!

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Esihenkilötyön ABC
Webinaari tai etätapahtuma Johtaminen ja esihenkilötyö Esihenkilötyön ABC 22.9.2023 – 29.9.2023

Oletko juuri siirtynyt tai siirtymässä esihenkilötehtäviin tai haaveiletko niistä joskus tulevaisuudessa? Esihenkilötyön ABC -koulutuksesta saat tiiviissä paketissa tietoa esihenkilötehtävien vastuista, velvollisuuksista ja mahdollisuuksista. Suosittu koulutus nyt verkkototeutuksena!

Lue lisää
Lahden seudun yhteiskunta-alan korkeakoulutetut
CV-kuvaus, Lahti
Läsnätapahtuma Jäsenjärjestöt CV-kuvaus, Lahti 25.9.2023 16:00 – 18:00

Tervetuloa päivittämään oma CV-kuvasi Lahden seudun yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen kanssa! Kuvan ottamisen lisäksi tilaisuudessa pääset tutustumaan paikallisyhdistyksen väkeen ja toimintaan sekä tuleviin tapahtumiin. Kuvaus on jäsenille maksuton. Lisätietoja löydät LYKAn Facebook-ryhmästä.

Lue lisää
YKA, Loimu ja Tohtoriverkosto
Oivalla osaamisesi -työpaja
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Oivalla osaamisesi -työpaja 27.9.2023 14:00 – 17:00

Tohtoritutkinnon suorittamisen jälkeen ja akateemisella uralla ollessa voi oman osaamisensa kanssa joutua hukkaan. Työpajassa lähestytään tutkijoiden osaamista käytännönläheisesti ja yhteisten pohdintojen kautta. Työpajaan osallistuneet saavat koottua omaa osaamistaan sanoituksiksi, joita pystyy hyödyntämään sekä akatemiassa että sen ulkopuolella. 

YKA järjestää koulutuksen yhteistyössä Tohtoriverkoston ja ammattiliitto Loimun kanssa. Työpaja järjestetään samansisältöisenä 27.9. ja 15.11.2023.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Eettisen toimintakyvyn johtaminen
Webinaari tai etätapahtuma Johtaminen ja esihenkilötyö Eettisen toimintakyvyn johtaminen 5.10.2023 14:00 – 16:00

Vastuullista organisaatiota ei ole ilman ihmisiä, jotka tekevät eettisesti kestäviä päätöksiä ja vievät niitä käytäntöön. Ajatuksia herättävä johdanto työelämän etiikan ja eettisen johtamisen peruspilareihin. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä ammattiliitto Loimun kanssa.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin tehokeinot
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin tehokeinot 9.10.2023 14:00 – 15:30

Excelin tehokeinot -koulutus on tiivis paketti, joka sisältää paljon aikaa (ja hermoja) säästäviä vinkkejä Excelin tehokkaaseen käyttöön. Koulutus sopii niin vasta-alkajille kuin Excel-konkareille.
 

Huom! Koulutus on täynnä. Lisää ryhmiä on tulossa kalenteriin myöhemmin syksyllä. Muista myös jäsenalennuksemme yhteistyökumppanimme Futuedun verkkokursseille!

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin perusteet
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin perusteet 10.10.2023 17:00 – 18:30

Excelin perusteet -koulutuksessa opit paitsi käyttämään Excelin perustoimintoja myös hyödyntämään erilaisia valmiita oppimisresursseja harjoittelusi tukena jatkossa. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista.

Ilmoittaudu
YKA ja TEK yhteistyössä
Maailmanparannusforum 2023 -webinaari:  Kestävyysmurroksen edelläkävijät
Webinaari tai etätapahtuma Kestävä kehitys ja vastuullisuus Maailmanparannusforum 2023 -webinaari: Kestävyysmurroksen edelläkävijät 11.10.2023 17:00 – 18:15

Ekokriisistä puhuttaessa pinnalla on monenlaisia narratiiveja. Maailmanparannusforumin toisella valmennuskerralla teemana on kestävyysmurroksen kanssa työskentelevät edelläkävijät, ”suuren murroksen” eteen työskentely sekä hyvinvoinnin rakentaminen. Alustajana toimii yhteiskuntatieteellinen ympäristötutkija Eeva Houtbeckers.  

Webinaari on osa Vuoden 2023 Maailmanparannusforum 2023 -valmennuskokonaisuutta. Ilmoittaudu tästä mukaan yksittäiseen webinaariin. Jos olet kiinnostunut koko valmennuskokonaisuudesta, ilmoittautumiset täältä

Ilmoittaudu
TJS opintokeskus
Näin valmistaudut työ- ja videohaastatteluun
Webinaari tai etätapahtuma Ura ja työnhaku Näin valmistaudut työ- ja videohaastatteluun 12.10.2023 17:00 – 18:00

Koulutuksessa saat työkaluja siihen, miten tuoda oma osaaminen näkyviin haastattelutilanteissa. Kuulet, millaista on vaikuttava viestintä kasvokkain ja verkossa. Saat käytännön vinkkejä videolla esiintymiseen ja eri videohaastattelualustoihin sekä itsensä rentouttamiseen.

Maksuton koulutus on akavalaisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa. Ilmoittaudu viimeistään 9.10.2023!

Lue lisää
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin funktiot, kaaviot ja pika-analyysit
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin funktiot, kaaviot ja pika-analyysit 19.10.2023 17:00 – 18:30

Excelin funktiot, kaaviot ja pika-analyysit -koulutuksessa pääset sukeltamaan syvemmälle Excelin toiminnallisuuksiin ja hyödyntämään erilaisia valmiita oppimisresursseja. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista. Suunnattu taulukkolaskennan perusteet jo hallitsevalle.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin pivot-taulukot ja -kaaviot
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin pivot-taulukot ja -kaaviot 24.10.2023 17:00 – 18:30

Excelin pivot-taulukot ja -kaaviot on koulutus, jossa opit paitsi käyttämään Excelin pivotointitoimintoa, mutta myös hyödyntämään erilaisia valmiita resursseja oppimisesi tukena jatkossa. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista. Suunnattu taulukkolaskennan perusteet osaavalle. 

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Valmentava itsensä johtaminen, Rovaniemi
Läsnätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Valmentava itsensä johtaminen, Rovaniemi 31.10.2023 17:00 – 19:00

Miten johtaa itseään asiantuntijatyössä? YKAn Valmentava itsensä johtaminen  
-valmennuksessa käydään läpi valmentavan itsensä johtamisen periaatteita: miten se tapahtuu, mitä siinä erityisesti kannattaa huomioida ja miksi. Koulutus järjestetään syksyn 2023 aikana samansisältöisenä Rovaniemen lisäksi myös Turussa 8.11., Vaasassa 20.11. ja Jyväskylässä 29.11.2023.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin tietoaineistojen muokkaaminen ja laajojen tietoaineistojen hyödyntäminen
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin tietoaineistojen muokkaaminen ja laajojen tietoaineistojen hyödyntäminen 31.10.2023 17:00 – 18:30

Tässä koulutuksessa opit, miten Excelin avulla voi käsitellä laajoja tietoaineistoja. Samalla opit myös hyödyntämään erilaisia valmiita verkossa oleva oppimisresursseja harjoittelusi tukena jatkossa. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista. Suunnattu taulukkolaskennan perusteet osaavalle. 

Ilmoittaudu
TJS opintokeskus
ChatGPT työnhaun apuna
Webinaari tai etätapahtuma Ura ja työnhaku ChatGPT työnhaun apuna 31.10.2023 18:00 – 19:00

Tässä koulutuksessa opit perusasiat siitä, mitä tekoäly on ja miten hyödynnät sitä työnhaussa eli esimerkiksi työhakemuksen tai CV:n kirjoittamisessa.

Koulutus on tarkoitettu aktiivisille työnhakijoille, jotka etsivät avoimia työpaikkoja, arvioivat mahdollisuuksiaan työllistyä potentiaalisille työnantajille sekä kirjoittavat hakemuksia ja saatekirjeitä. Ilmoittaudu viimeistään 26.10.2023.

Lue lisää
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Kohtaa esihenkilönä haastavissa tilanteissa
Webinaari tai etätapahtuma Johtaminen ja esihenkilötyö Kohtaa esihenkilönä haastavissa tilanteissa 1.11.2023 17:00 – 18:30

Jokainen esihenkilö kohtaa ajoittain työssään haastavia vuorovaikutustilanteita, joiden syyt voivat olla moninaisia. Haastavien tilanteiden käsittely on sujuvampaa oikean valmistautumisen ja tilanteeseen sopivan vuorovaikutuksen avulla.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Power BI:n perusteet
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Power BI:n perusteet 2.11.2023 14:00 – 15:30

Tutustuminen Power BI -maailmaan ohjelman toimintalogiikan ja perusraporttien tekemisen ja julkaisemisen kautta. Koulutuksen jälkeen ymmärrät Power BI:n perusteet ja pystyt oma-aloitteisesti syventymään Power BI:n käyttöön!

Huom! Koulutus on täynnä. 

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Työhyvinvoinnin johtaminen
Webinaari tai etätapahtuma Johtaminen ja esihenkilötyö Työhyvinvoinnin johtaminen 3.11.2023 09:00 – 09:50

Esihenkilöt ovat avainasemassa työhyvinvoinnin edistämisessä. Työhyvinvoinnin johtaminen -koulutus on johdanto siihen, miten työhyvinvointiin voi kiinnittää huomiota koko organisaation tasolla. 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä ammattiliitto Loimun kanssa.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Valmentava itsensä johtaminen, Turku
Läsnätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Valmentava itsensä johtaminen, Turku 8.11.2023 17:00 – 19:00

Miten johtaa itseään asiantuntijatyössä? YKAn Valmentava itsensä johtaminen  
-valmennuksessa käydään läpi valmentavan itsensä johtamisen periaatteita: miten se tapahtuu, mitä siinä erityisesti kannattaa huomioida ja miksi. Koulutus järjestetään syksyn 2023 aikana samansisältöisenä Turun lisäksi myös Rovaniemellä 31.10., Vaasassa 20.11. ja Jyväskylässä 29.11.2023.

Ilmoittaudu
YKA ja TEK yhteistyössä
Maailmanparannusforum 2023 -webinaari: Valta, rakenteet ja yhdenvertaisempi työelämä
Webinaari tai etätapahtuma Kestävä kehitys ja vastuullisuus Maailmanparannusforum 2023 -webinaari: Valta, rakenteet ja yhdenvertaisempi työelämä 9.11.2023 17:00 – 18:15

Webinaarissa pureudutaan vallan rakenteiden ymmärtämiseen, yhdenvertaisempaan työelämään ja vastuulliseen vallankäyttöön. Miten yksittäisinä toimijoina voimme edistää hyvää työelämää? Alustajana toimii inklusiivisuuden asiantuntija Susi Nousiainen.  

Webinaari on osa Vuoden 2023 Maailmanparannusforum 2023 -valmennuskokonaisuutta. Ilmoittaudu tästä mukaan yksittäiseen webinaariin. Jos olet kiinnostunut koko valmennuskokonaisuudesta, ilmoittautumiset täältä

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Power BI Desktop  -perusteet PC-käyttäjille
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Power BI Desktop -perusteet PC-käyttäjille 14.11.2023 17:00 – 18:30

Power BI Desktop -perusteet PC-käyttäjille -koulutuksessa tutustutaan Power BI -ohjelman mahdollisuuksiin yhdistellä ja visualisoida dataa erilaisista tietolähteistä. Soveltuu aloittelijoille.  

Ilmoittaudu
YKA, Loimu ja Tohtoriverkosto
Oivalla osaamisesi -työpaja
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Oivalla osaamisesi -työpaja 15.11.2023 14:00 – 17:00

Tohtoritutkinnon suorittamisen jälkeen ja akateemisella uralla ollessa voi oman osaamisensa kanssa joutua hukkaan. Työpajassa lähestytään tutkijoiden osaamista käytännönläheisesti ja yhteisten pohdintojen kautta. Työpajaan osallistuneet saavat koottua omaa osaamistaan sanoituksiksi, joita pystyy hyödyntämään sekä akatemiassa että sen ulkopuolella. 

YKA järjestää koulutuksen yhteistyössä Tohtoriverkoston ja ammattiliitto Loimun kanssa. Työpaja järjestetään samansisältöisenä 27.9. ja 15.11.2023.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin perusteet
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin perusteet 16.11.2023 17:00 – 18:30

Excelin perusteet -koulutuksessa opit paitsi käyttämään Excelin perustoimintoja myös hyödyntämään erilaisia valmiita oppimisresursseja harjoittelusi tukena jatkossa. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Valmentava itsensä johtaminen, Vaasa
Läsnätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Valmentava itsensä johtaminen, Vaasa 20.11.2023 17:00 – 19:00

Miten johtaa itseään asiantuntijatyössä? YKAn Valmentava itsensä johtaminen  
-valmennuksessa käydään läpi valmentavan itsensä johtamisen periaatteita: miten se tapahtuu, mitä siinä erityisesti kannattaa huomioida ja miksi. Koulutus järjestetään syksyn 2023 aikana samansisältöisenä Vaasan lisäksi myös Rovaniemellä 31.10., Turussa 8.11. ja Jyväskylässä 29.11.2023.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin funktiot, kaaviot ja pika-analyysit
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin funktiot, kaaviot ja pika-analyysit 23.11.2023 17:00 – 18:30

Excelin funktiot, kaaviot ja pika-analyysit -koulutuksessa pääset sukeltamaan syvemmälle Excelin toiminnallisuuksiin ja hyödyntämään erilaisia valmiita oppimisresursseja. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista. Suunnattu taulukkolaskennan perusteet jo hallitsevalle.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Valmentava itsensä johtaminen, Jyväskylä
Läsnätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Valmentava itsensä johtaminen, Jyväskylä 29.11.2023 17:00 – 19:00

Miten johtaa itseään asiantuntijatyössä? YKAn Valmentava itsensä johtaminen  
-valmennuksessa käydään läpi valmentavan itsensä johtamisen periaatteita: miten se tapahtuu, mitä siinä erityisesti kannattaa huomioida ja miksi. Koulutus järjestetään syksyn 2023 aikana samansisältöisenä Jyväskylän lisäksi myös Rovaniemellä 31.10., Vaasassa 20.11. ja Turussa 8.11.2023.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin pivot-taulukot ja -kaaviot
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin pivot-taulukot ja -kaaviot 30.11.2023 17:00 – 18:30

Excelin pivot-taulukot ja -kaaviot on koulutus, jossa opit paitsi käyttämään tätä Excelin pivotointitoimintoa, mutta myös hyödyntämään erilaisia valmiita resursseja oppimisesi tukena jatkossa. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista. Suunnattu taulukkolaskennan perusteet osaaville. 

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin tietoaineistojen muokkaaminen ja laajojen tietoaineistojen hyödyntäminen
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin tietoaineistojen muokkaaminen ja laajojen tietoaineistojen hyödyntäminen 4.12.2023 17:00 – 18:30

Tässä koulutuksessa opit, miten Excelin avulla voi käsitellä laajoja tietoaineistoja. Samalla opit myös hyödyntämään erilaisia valmiita verkossa oleva oppimisresursseja harjoittelusi tukena jatkossa. Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä ja webinaarista. Se on suunnattu taulukkolaskennan perusteet osaaville. 

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Power BI -perusteet
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Power BI -perusteet 14.12.2023 17:00 – 18:30

Power BI -perusteet on koulutus, jossa tutustutaan Power BI -ohjelman mahdollisuuksiin yhdistellä ja visualisoida dataa erilaisista tietolähteistä. Koulutuksessa tutustutaan Power BI:n verkkoversioon, joten soveltuu myös mac-käyttäjille. Soveltuu aloittelijoille.  

Ilmoittaudu
eOppiva
eOppivan kaikille avoimet koulutukset
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä eOppivan kaikille avoimet koulutukset 1.1.2023 – 31.12.2023

eOppiva on valtionhallinnon yhteinen oppimisalusta. Koulutukset on tarkoitettu valtionhallinnon työntekijöille ja oppimisympäristöön pääsy vaatii kirjautumisen. eOppivassa on kuitenkin myös kaikille avoimia koulutuksia. Tutustu tarjontaan ja aloita opiskelu!

Ilmoittaudu
eOppiva
eOppiva – nätkurser för alla
Studera på distans Samhälle och arbetsliv eOppiva – nätkurser för alla 1.1.2023 – 31.12.2023

eOppiva är digital lärmiljö som innehåller utbildningar särskilt för dem som arbetar i offentlig sektor. eOppiva har också nätkurser som är öppna för alla. 

Bekanta dig med kurserbjudandet!

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
LinkedInin pikatsekkaus
Verkkovalmennus Ura ja työnhaku LinkedInin pikatsekkaus 1.1.2023 – 31.12.2023

LinkedInin pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät LinkedInin käyttöön! Pikatsekkauksessa käydään nopeasti mutta kattavasti läpi LinkedInin tärkeimmät toimintaperiaatteet.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus
Verkkovalmennus Osaaminen ja työelämätaidot Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus 1.1.2023 – 31.12.2023

Tiedätkö, mitä osaat ja miten kerrot siitä muille? YKAn suosittu verkkovalmennus antaa sinulle siihen runsaasti työkaluja! Osallistu valmennukseen joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
CV:n pikatsekkaus
Verkkovalmennus Ura ja työnhaku CV:n pikatsekkaus 1.1.2023 – 31.12.2023

CV:n pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät CV:n kirjoittamiseen! Pikatsekkaus käy läpi CV:n perusperiaatteita, mutta antaa vinkkejä myös sen uudenlaiseen tarkasteluun.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus
Verkkovalmennus Ura ja työnhaku Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus 1.1.2023 – 31.12.2023

Coachaavassa verkkovalmennuksessa opit, mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja tunnistetaan ja etsitään, sekä miten olet itse löydettävissä. Osallistu valmennukseen joustavasti oman aikataulusi mukaan!

Ilmoittaudu
Futuedu
Kumppanuus: Futuedun Excel-verkkokurssi -50% hintaan ykalaisille
Itseopiskelu verkossa Osaaminen ja työelämätaidot Kumppanuus: Futuedun Excel-verkkokurssi -50% hintaan ykalaisille 1.6.2023 – 31.12.2023

Haluatko opiskella verkossa omaan tahtiin? YKAn yhteistyökumppanin Futuedun verkkokurssilla voit ottaa tärkeimmät Excel-taidot haltuun interaktiivisten videoiden ja harjoitusten avulla. 

Ykalaisena voit osallistua Futuedun Excel-kurssille -50% alennuksella (kuukausitilauksen alennettu hinta 9,50 €, vuositilauksen 44,50 €). Alennus on voimassa 13.6.–31.12.2023 välisen ajan.

Ilmoittaudu
Rekryboosteri
Rekryboosterin vertaisryhmät
Verkkovalmennus Ura ja työnhaku Rekryboosterin vertaisryhmät 4.9.2023 – 6.11.2023

Rekryboosteri on työttömille ja työttömyysuhan alla oleville suunnattu vertaisohjelma, jossa voi jakaa niin työnhaun onnistumisia kuin hetkelliset harmituksetkin ja saada uusia näkökulmia omaan osaamiseen. Yksi Rekryboosteri-valmennus kestää kuusi viikkoa, jonka aikana työskennellään tavoitteellisesti päivittäin. 

Uusia ryhmiä käynnistyy viikoittain 4.9.2023 alkaen! 

Lue lisää
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Johtajakahvit Zoomissa
Webinaari tai etätapahtuma Johtaminen ja esihenkilötyö Johtajakahvit Zoomissa 14.9.2023 – 9.11.2023

Johtajakahvit Zoomissa ovat matalankynnyksen vertaistapaamisia, joissa voi jatkaa keskusteluja Ykalaiset esihenkilöinä ja johtajina -teeman webinaarien aiheista muiden ykalaisten kanssa. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Järjestöjohtajien vertaisvalmennus
Webinaari tai etätapahtuma Johtaminen ja esihenkilötyö Järjestöjohtajien vertaisvalmennus 15.9.2023 – 8.12.2023

Ryhmämuotoinen valmennuskokonaisuus, joka on suunnattu järjestökentällä johtamis- ja esihenkilötehtävissä toimiville ykalaisille. Vertaisvalmennus on mahdollisuus verkostoitumiseen ja tavoitteelliseen kokemuksen jakamiseen muiden vastaavanlaisissa tehtävissä toimivien kanssa. 
Hakuaika päättynyt 20.8.2023.
Tiedustele peruutuspaikkoja: koulutukset@yka.fi

Lue lisää