Siirry pääsisältöön

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa mukaan YKAn toimintaan! Löydät täältä YKAn ja sen kumppaneiden järjestämiä tapahtumia, koulutuksia ja valmennuksia.

Oletko YKAn paikallistoimija? Ilmoita tapahtumistanne täällä!

SYY-Turku
SYY-Turun syyskokous 2022 / SYY-Åbos höstmote 2022
Läsnätapahtuma Opiskelijat SYY-Turun syyskokous 2022 / SYY-Åbos höstmote 2022 7.12.2022 18:00 – 20:00

SYY-Turun syyskokouksessa 2022 valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2023.

Lue lisää
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Excelin tehokeinot
Webinaari tai etätapahtuma Osaaminen ja työelämätaidot Excelin tehokeinot 14.12.2022 17:00 – 18:30

Excelin tehokeinot -koulutus on tiivis paketti, joka sisältää paljon aikaa (ja hermoja) säästäviä vinkkejä Excelin tehokkaaseen käyttöön. Koulutus sopii niin vasta-alkajille kuin Excel-konkareille.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus
Itseopiskelu verkossa Osaaminen ja työelämätaidot Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus 28.5.2021 – 31.12.2022

Tiedätkö, mitä osaat ja miten kerrot siitä muille? YKAn suosittu verkkovalmennus antaa sinulle siihen runsaasti työkaluja! Osallistu valmennukseen joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus
Itseopiskelu verkossa Ura ja työnhaku Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus 1.6.2021 – 31.12.2022

Coachaavassa verkkovalmennuksessa opit, mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja tunnistetaan ja etsitään, sekä miten olet itse löydettävissä. Osallistu valmennukseen joustavasti oman aikataulusi mukaan!

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
LinkedInin pikatsekkaus
Itseopiskelu verkossa Ura ja työnhaku LinkedInin pikatsekkaus 1.6.2021 – 31.12.2022

LinkedInin pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät LinkedInin käyttöön! Pikatsekkauksessa käydään nopeasti mutta kattavasti läpi LinkedInin tärkeimmät toimintaperiaatteet.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
CV:n pikatsekkaus
Itseopiskelu verkossa Ura ja työnhaku CV:n pikatsekkaus 1.6.2021 – 31.12.2022

CV:n pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät CV:n kirjoittamiseen! Pikatsekkaus käy läpi CV:n perusperiaatteita, mutta antaa vinkkejä myös sen uudenlaiseen tarkasteluun.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Kumppanuus: Mindfulness-verkkokurssit -50% hintaan ykalaisille
Itseopiskelu verkossa Hyvinvointi Kumppanuus: Mindfulness-verkkokurssit -50% hintaan ykalaisille 1.7.2021 – 31.12.2022

Tietoisuustaidot auttavat sinua keskittymään juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Nyt voit vahvistaa stressinhallintaa ja opetella mindfulness-taitoja omassa rauhassa, missä ja milloin haluat.

Ilmoittaudu
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
YKAn mentorointialumni
Mentorointi YKAn mentorointialumni 23.2.2022 – 31.12.2022

Tervetuloa mukaan YKAn mentorointialumniin, joka koostuu mentorointiohjelmiimme osallistuneista ykalaisista! Mentorointialumni ylläpitää YKAn mentorointiohjelmissa syntyneitä verkostoja ja tarjoaa mahdollisuuden keskustella ajankohtaisista työelämän ilmiöistä. Alumnitapahtumia järjestetään pari kertaa vuodessa. 

Ilmoittaudu
eOppiva
Tekoäly yhteiskunnassa
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä Tekoäly yhteiskunnassa 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivan webinaarissa käsitellään tekoälyn käyttöä yhteiskunnassa: miten tietosuoja liittyy tekoälyyn, mitä on profilointi, ja miksi etiikasta on tärkeä keskustella.

 

Lue lisää
eOppiva
Monimuotoinen työelämä – tietoa ja työkaluja julkishallinnolle
Itseopiskelu verkossa Johtaminen ja esihenkilötyö Monimuotoinen työelämä – tietoa ja työkaluja julkishallinnolle 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivan koulutuksessa saat välineitä, joiden avulla voit lisätä oman työpaikkasi monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta.

 

Lue lisää
eOppiva
Tietosuojan ABC julkishallinnon henkilöstölle
Itseopiskelu verkossa Työelämän lakitieto Tietosuojan ABC julkishallinnon henkilöstölle 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivan koulutuksessa opit, mitä tietosuoja on, miksi se on tärkeää ja miten henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti ja turvallisesti. 

 

Lue lisää
eOppiva
Dataskyddets ABC för personalen inom den offentliga förvaltningen
Itseopiskelu verkossa Työelämän lakitieto Dataskyddets ABC för personalen inom den offentliga förvaltningen 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivas utbildning lär dig vad dataskydd är, varför det är så viktigt och hur personuppgifter behandlas i enlighet med lagen och på ett säkert sätt.

 

Lue lisää
eOppiva
ABC of data protection for public administration personnel
Itseopiskelu verkossa Työelämän lakitieto ABC of data protection for public administration personnel 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivas training teaches you about data protection: what it is, why it is important, and how personal data can be processed lawfully and securely. 

Lue lisää
eOppiva
Digiturvallinen työelämä
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä Digiturvallinen työelämä 5.6.2022 – 31.12.2022

Digitaalinen turvallisuus on meidän kaikkien yhteinen asia. Tässä eOppivan koulutuksessa opit toimimaan turvallisesti digimaailmassa. Tunnistat työskentelyyn liittyvät uhkat ja osaat hallita niistä syntyviä riskejä.

Lue lisää
eOppiva
Digitally secure working life
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä Digitally secure working life 5.6.2022 – 31.12.2022

Digital security is everyone's responsibility. In this eOppivas course you will learn how to operate safely in the digital world. You will recognize work related threats and know how to manage the risks that arise from them.

 

Lue lisää
eOppiva
Digital säkerhet i arbetslivet
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä Digital säkerhet i arbetslivet 5.6.2022 – 31.12.2022

Digital säkerhet är något vi alla har reponsibilität om. I denna eOppivans träning lär du dig att agera säkert i den digitala världen. Du känner igen arbetsrelaterade hot och vet hur du hanterar de risker som uppstår genom dem.

 

Lue lisää
eOppiva
Medialukutaito julkishallinnossa
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä Medialukutaito julkishallinnossa 5.6.2022 – 31.12.2022

Medialukutaito on keskeinen kansalaistaito, jonka merkitys korostuu yhä enemmän myös työelämässä. eOppivan koulutuksessa opit medialukutaidon perusteet ja pääset pohtimaan teemaan liittyviä kysymyksiä. Tutustut ajankohtaisiin ilmiöihin ja saat vinkkejä, joita voit hyödyntää omassa työssäsi.

 

Lue lisää
eOppiva
Sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus – Miksi ja Miten?
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä Sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus – Miksi ja Miten? 5.6.2022 – 31.12.2022

Sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus eivät ole mielipidekysymyksiä. Viranomaisilla on lakiin perustuva velvollisuus edistää niiden toteutumista. eOppivan koulutuksessa opit miten ja miksi.

 

Lue lisää
eOppiva
Yhdenvertaisen kunnan tekijät
Itseopiskelu verkossa Yhteiskunta ja työelämä Yhdenvertaisen kunnan tekijät 5.6.2022 – 31.12.2022

Kunnilla on sekä erinomaiset mahdollisuudet että lakiin perustuva velvollisuus edistää asukkaidensa yhdenvertaisuutta. eOppivan koulutuksessa opit, mistä tekijöistä yhdenvertainen kunta rakentuu ja miten kunnan eri toimialat ja työntekijät voivat toimia yhdenvertaisuuden tekijöinä. Koulutus on räätälöity kuntien työntekijöille, mutta se antaa eväitä myös muiden viranomaisten työhön ja julkisten palvelujen suunnitteluun.

Lue lisää
eOppiva
Näkökulmia ihmiskeskeisyyteen
Itseopiskelu verkossa Osaaminen ja työelämätaidot Näkökulmia ihmiskeskeisyyteen 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivan koulutuksessa tutustut erilaisiin näkökulmiin ihmiskeskeisyydestä ja sen toteutumisesta. Käymme yhdessä läpi, miten ihmiskeskeisyys liittyy ihmiskäsitykseen, kieleen, johtamiseen, julkiseen hallintoon, etiikkaan ja digitalisaatioon. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat herätellä omia ajatuksiaan siitä, mitä ihmiskeskeisyys toiminnan lähtökohtana tarkoittaa.

 

Lue lisää
eOppiva
Näkymiä muutoskykyyn
Itseopiskelu verkossa Kestävä kehitys ja vastuullisuus Näkymiä muutoskykyyn 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivan koulutus johdattaa sinut pohtimaan yhteiskunnan muutoskykyä kokonaisuutena. Pääset tutustumaan muutoskykyyn liittyviin ilmiöihin ja lähestymistapoihin, kuten systeemiajatteluun ja muutosteorioihin. Koulutus on suunnattu kaikille asiantuntija- ja kehittämistyötä tekeville ihmisille, jotka haluavat rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä muiden kanssa.

Lue lisää
eOppiva
Oppimisen uusi aika
Itseopiskelu verkossa Osaaminen ja työelämätaidot Oppimisen uusi aika 5.6.2022 – 31.12.2022

eOppivan Oppimisen uusi aika -koulutus johdattaa sinut oppimisen, pedagogiikan, oppimismuotoilun ja digitaalisten koulutusten suunnittelun ja toteuttamisen pariin. Koulutus on hyödyllinen kaikille, joiden tulisi digitaalisesti jakaa oma osaamisensa. Se on myös innostava kokonaisuus jokaiselle oppijalle, joka haluaa reflektoida omaa oppimisprosessiaan.

 

Lue lisää
Rekryboosteri
Rekryboosteri
Verkkovalmennus Ura ja työnhaku Rekryboosteri 5.9.2022 – 31.12.2022

Rekryboosteri on verkkoalustalla toimiva vuorovaikutteinen kohtaamispaikka ja työnhaun taitoja ja dokumentteja kehittävä ohjelma. Se on tarkoitettu työttömille työnhakijoille. Osallistu Rekryboosteriin mistä vain! Uudet ryhmät aloittavat viikottain 7.11. asti.

Syksyn ryhmät starttaavat 5.9. Ilmoittaudu ryhmiin 1.8. alkaen!

Lue lisää
YKA ja TEK
Maailmanparannusforum
Hybriditapahtuma Kestävä kehitys ja vastuullisuus Maailmanparannusforum 20.9.2022 – 7.12.2022

YKAn ja Tekniikan Akateemiset TEKin poikkitieteellinen valmennus antaa työkaluja aikamme kinkkisten ongelmien ratkomiseen niin työssä kuin omassa elämässäsi. Mitä ovat ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset kestävyystavoitteet, ja miten niihin voi päästä?

Lue lisää

Tule Yhteiskunta­tieteilijäpäivään ja YKA 75 -juhliin!

Tervetuloa Yhteiskuntatieteilijäpäivään ja YKA 75 -juhliin Helsingin Korjaamolle 18.11.2022 klo 14 alkaen inspiroitumaan, innostumaan ja tapaamaan kollegoja!

Ilmoittaudu