Siirry pääsisältöön

Etsimässä paikallistoimintaa

Sinulle, joka olet → Etsimässä paikallistoimintaa

Etsitkö omaa yhteisöäsi?

Tutustu alueesi toimintaan! Verkostoidu, vahvista ammatillista osaamistasi ja viihdy erilaisissa tapahtumissa muiden yhteiskuntaosaajien seurassa.

Tutustu myös paikkakunnasta riippumattomaan senioritoimintaamme! Toiminta tarjoaa senioreille mahdollisuuden verkostoitua ja osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Löydä yhteisösi

Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY on jokaisen valtio-, yhteiskunta- tai hallintotieteitä opiskelevan oma etujärjestö. Kattojärjestömme on akavalainen Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry.

Opiskelija, sinulla on monta hyvää SYYtä liittyä SYYhyn!

Kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin ja tarve käsitellä niitä yhdessä ei lopu ansiotyön loppumiseen, vaan kestää läpi elämän. Yhteiskunta-alan korkeakoulutetuissa jäsenyyspolku alkaa opiskelijajäsenyydestä, jatkuu työssäoloajan, minkä jälkeen seuraa senioriaika.

Tutustu YKAn senioritoimintaan!

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n pääkaupunkiseudun alajärjestö järjestää yhteistoimintaa pääkaupunkiseudulla asuville YKAn jäsenille, sekä edustaa heidän etujaan yhdistyksen liittovaltuustossa.

Siirry Pääsyn omalle sivulle!

Toimimme yhteiskuntatieteilijöiden kotipesänä Pirkanmaalla. Jäseniämme yhdistää uteliaisuus uusien ihmisten kohtaamiseen, työelämän liikkeisiin, yhteiskunnallisiin keskusteluihin ja kulttuuripitoisiin tapahtumiin. Jokainen jäsen tuo toimintaamme oman ainutlaatuisen itsensä, ja siitä me elämme tapahtumia järjestäessä ja yhteisiä asioita hoitaessa. Tervetuloa mukaan reippaaseen ryhmäämme!

Siirry Pirkanmaan YKAn omalle sivulle!

Lounais-Suomen YKA toimii Varsinais-Suomen ja Satakunnan yhteiskuntatieteilijöiden paikallisjärjestönä. Järjestämme jäsenillemme liikunta- ja kulttuuriaiheisia tapahtumia sekä jäseniltoja työelämään liittyvillä teemoilla. Tervetuloa mukaan!

Högskoleutbildade samhällsvetare i Sydvästra Finland rf fungerar som lokalavdelningen i Egentliga Finland och Satakunda. Vi ordnar bl.a. motions- och kulturevenemang och medlemskvällar med varierande arbetslivsrelaterat tema. Välkommen med!

Siirry Lounais-Suomen YKAn omille sivuille!

Lahden seudun yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry (ent. Päijät-Hämeen valtiotieteilijät), tuttavallisemmin LYKA, toimii nimensä mukaisesti jäsentensä yhteistoiminta- ja etujärjestönä Päijät-Hämeen alueella.

Siirry LYKAn omalle sivulle!

Savo-Karjalan yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on syksyllä 2019 perustettu paikallisjärjestö. Haluamme tukea yhteiskuntatieteilijöiden verkostoitumista ja osaamisen vahvistamista järjestämällä verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia.

Siirry Savo-Karjalan YKAn omalle sivulle!

Jos olet kiinnostunut jäsentoiminnan järjestämisestä jollain muulla paikkakunnalla tai esimerkiksi ammatin tai työnantajasektorin mukaisessa ryhmässä, ota yhteyttä YKAn yhteisösuunnittelija Aino Lehtiseen.

Haluatko mukaan paikallistoimintaan?

Liity osaksi haluamaasi paikallisjärjestöä ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se paikallisjärjestö, johon haluat liittyä. Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.

Paikallistoimijan tukipaketti

Järjestötoimija, täältä löydät ohjeita ja neuvoja paikallistoiminnan tueksi.