Siirry pääsisältöön

Lounais-Suomen yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Sinulle, joka oletEtsimässä paikallistoimintaa → Lounais-Suomen YKA

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n Varsinais-Suomen ja Satakunnan paikallisjärjestö Lounais-Suomen YKA järjestää toimintaa alueella asuville YKAn jäsenille sekä edustaa heitä yhdistyksen liittovaltuustossa.

Liittymällä jäseneksi saat toimintaamme koskevat sähköpostiviestit automaattisesti. Jos et ole vielä YKAn jäsen, niin liittyessäsi YKAn jäseneksi voit samalla valita Lounais-Suomen YKAn jäsenyyden. Jos olet jo YKAn jäsen, mutta et Lounais-Suomen YKAn jäsen, löydät liittymisohjeet sivun lopusta.

Sähköpostiosoitteemme on lounaissuomi@yka.fi.

Lounais-Suomen YKAn toiminnasta
Lounais-Suomen YKA on yhteiskuntatietelijöiden yhteisö, jossa on mahdollisuus tutustua ja verkostoitua alan osaajien kanssa vapaamuotoisissa, matalan kynnyksen tapahtumissa. Käymme vuosittain teatteriesityksissä, näyttelyissä ja jalkapallo-otteluissa, ja olemme järjestäneet milloin joogaa ja pilatesta, milloin juoksutekniikkatunteja. Toimintamme painottuu vapaa-aikaan, mutta yhdistyksen kautta voit tutustua myös lähemmin liiton toimintaan ja palveluihin, kuten koulutuksiin ja jäsenetuihin. Lounais-Suomen YKAlla on oma edustajaryhmä YKA:n päättävässä elimessä, liittovaltuustossa, jonne valitaan edustajat nelivuotiskausiksi. Lisätietoa liittovaltuustosta täällä.

*På svenska
Högskoleutbildade samhällsvetare i Sydvästra Finland rf fungerar som lokalavdelningen i Egentliga Finland och Satakunda. Vi ordnar motions- och kulturevenemang samt medlemskvällar för regionens samhällsvetare och representerar dem i föreningens förbundsfullmäktige. Välkommen med!

Hallitus 2023-2024

Eija Laitinen, puheenjohtaja
Julia Huovinen,
varapuheenjohtaja
Lotta Metsärinne,
varainhoitaja
Kirsi Linnamäki,
sihteeri
Pertti Pulli
Jaana Halin
Rebekka Forsberg
Joni Kajander

Liity Lounais-Suomen YKAn jäseneksi!

Liity osaksi haluamaasi paikallisjärjestöä täyttämällä lomake jäsenen verkkoasioinnissa. Löydät paikallisjärjestöön liittymisen lomakkeen asioinnin etusivulta kohdasta Paikallisjärjestöt.