Siirry pääsisältöön

Pirkanmaan yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Sinulle, joka oletEtsimässä paikallistoimintaa → Pirkanmaan YKA

Pirkanmaan YKA on ykalaisten kotipesä Pirkanmaalla ja yksi YKAn paikallisjärjestöistä. Järjestämme jäsenillemme mm. oppimis-, verkostoitumis- ja virkistäytymismahdollisuuksia, esimerkiksi matalan kynnyksen työelämäsparrailua after work -hengessä ja vuosittaisen reissun kirjamessuille.

Haluamme, että yhteiskunta-alan korkeakoulutetut Pirkanmaalla voivat hyvin, pystyvät yhdistämään mielekkäällä tavalla työn ja muun elämän sekä saavat työkaluja, joilla pärjätä ja kukoistaa muuttuvassa työelämässä. Edistämme yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä sellaista työelämää, jossa joustot ja teknologia auttavat jokaista löytämään (työ)paikkansa monipaikkaistuvassa maailmassa.

Osallistumme tiiviisti YKAn toimintaan ja edistämme jäsentemme näkemyksiä emoliiton toiminnassa. Osallistumme perinteisesti (ja menestyksekkäästi) YKAn valtuustovaaleihin omalla listallamme. Lisätietoa liittovaltuustosta löydät täällä.

Teemme paikallisesti tiivistä yhteistyötä opiskelijajärjestö SYY-Tampereen kanssa.

Pirkanmaan YKA:n hallitus koostuu eri-ikäisistä ja -taustaisista yhteiskuntatieteilijöistä: on viranhaltijaa, järjestöjohtajaa, lobbaria, projektinikkaria, konsulttia, opiskelijaa ja uranvaihtajaa.

Saat meidät kiinni helpoiten sähköpostilla: pirkanmaa@yka.fi.

Kerromme sinulle ajankohtaisista kuulumisista ja tapahtumista jäsenkirjeessä, jonka saat sähköpostiisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa!

Hallitus 2024

Puheenjohtaja: Tuomas Huhtala
Varapuheenjohtaja: Anne Lindfors
Sihteeri: Sami Leppänen
Hallituksen jäsenet: Inkeri Viskari, Sami Leppänen, Kati-Jasmin Kosonen, Kirsi Siltanen ja Kaisa Larjomaa

Kuuntelemme herkällä korvalla jäsenistön toiveita ja toivotamme sinut tervetulleeksi myös toteuttamaan ideoita kanssamme! Ole yhteydessä: pirkanmaa@yka.fi

Liity Pirkanmaan YKAn jäseneksi!

Tervetuloa mukaan iloiseen, kasvavaan joukkoomme!

Jos et ole vielä YKAn jäsen, voit liittyä YKAan ja samalla osaksi haluamaasi YKAn paikallisjärjestöä. Löydät lisää tietoa YKAn verkkosivuilta täällä.

Jos olet jo YKAn jäsen, voit liittyä osaksi haluamaasi paikallisjärjestöä ilmoittamalla asiasta YKAn jäsenpalveluun (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se paikallisjärjestö, johon haluat liittyä. Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi tai pankkitunnustesi avulla.

Emme peri jäsenyydestä jäsenmaksua. Maksat vain YKAn jäsenmaksun.