Siirry pääsisältöön

Vapaa-ajan edut

Palvelumme → Jäsenpalvelut ja -edut → Vapaa-ajan edut

Työn vastapainoksi on tärkeää virkistäytyä. Liitto tukee jäseniään tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Lähde lomalle jäsenetuhintaan!

Tutustu myös Member+-palvelun monipuolisiin etuihin. Löydät palvelusta tarjouksia niin arkeen kuin lomallekin!

Olemme vakuuttaneet jäsenemme vapaa-ajalla ja matkoilla. Lisätietoa vakuutuksista löydät Vakuutukset-osiosta.

LOMAHUONEISTOT

Varaa lomasi Member+-palvelun kautta!

Voit tehdä varauksen suurimpaan osaan Member+-palvelussa olevista kohteista kuuden kuukauden päähän varaushetkestä. Tästä poikkeuksena ovat YKAn omistamat kohteet, kuten Rukanjurmu, joihin ykalaisilla on ennakkovarausoikeus. Se tarkoittaa sitä, että voit varata kohteita seitsemän kuukauden päähän varaamispäivästä. Näissä kohteissa ykalaisilla on myös muita alemmat hinnat.

Ykalaisten omat kohteet näet Liittosi lomahuoneistot -otsikon alla, kun kirjaudut Member+-palveluun. Uusi varausviikko avautuu perjantain ja lauantain välisenä yönä, jos kohteen vaihtopäivä on lauantai. Viikkoa lyhyemmät varaukset avautuvat useimpiin kohteisiin silloin, kun varauksen alkuun on aikaa alle kuukausi. Alla esittely YKAn omista lomaviikoista.

Ylläs

Rukanjurmu

Rukan lomakylä

Pyhä

Tampereen kylpylä

Member+

Member+ on akavalaisten oma jäsenetupalvelu, jonka kautta voit vuokrata niin YKAn kuin myös muiden akavalaisten liittojen jäsenille tarkoitettuja lomahuoneistoja. Lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima alennuksia ja tarjouksia erilaisista tuotteista ja palveluista.

Pääset kirjautumaan Member+-palveluun klikkaamalla YKAn logoa ja käyttämällä samoja tunnuksia kuin Oma YKA -palvelussa. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Tutustu etuihisi jo tänään!

Kirjaudu Member+-palveluun

YKAn jäsenenä pääset käyttämään palvelua. Valitse oma liittosi valikosta, jotta varmistat kaikkien sinulle kuuluvien etujen näkymän palvelussa.

Tervetuloa osoitteeseen www.memberplus.fi!

Muut vapaa-ajan edut

Member+-palvelusta voit vuokrata lomamökkejä. Lisäksi voit lähteä ulkomaanmatkalle kansainvälisen kodinvaihtajien lomapalvelun Intervacin kautta.

Tallink Silja tarjoaa akavalaisille mahdollisuuden liittyä Tallink Siljan Club One -jäseneksi ilmaiseksi suoraan keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu muun muassa etuja tietyistä tuotteista. Lisätietoa löydät Member+ palvelusta.

Jäsenet saavat alennuksia Viking Linen risteilyhinnoista. Lisätietoa löydät Member+ palvelusta.

Eckerö Line tarjoaa Akalaisten liittojen jäsenille vaihtuvia risteilyetuja. Lisätietoa löydät Member+ palvelusta.

S-ryhmän hotelliketjut tarjoavat Akavan jäsenistölle kausittain vaihtuvia tarjouksia. Voimassaoleva jäsenkortti tai muu todistus jäsenyydestä esitettävä hotellin vastaanotossa sisäänkirjoittautumisen yhteydessä. Lisätietoa löydät Member+ palvelusta.

Hotel Katajanokka tarjoaa akavalaisille 15 prosentin alennusta majoituksesta erikoisessa ympäristössä, entisen vankilan remontoiduissa tiloissa.

Myös Naantalin ja Ruissalon kylpylät tarjoavat alennuksia akavalaisille.