Siirry pääsisältöön

Vakuutukset

Palvelumme → Jäsenpalvelut ja -edut → Vakuutukset

Tutustu kattaviin vakuutuksiisi

Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen jäsenenä olet vakuutettu vapaa-ajalla ja matkoillasi. Vapaa-ajan matkavakuutus koskee myös mukana matkustavia alle 19-vuotiaita lapsiasi ja lapsenlapsiasi.

YKAn jäsenvakuutuksen matkavakuutuskortin saat lataamalla ilmaisen TaskuTurva-sovelluksen.

Tutustu myös YKAn oikeusturvaan, joka on korvannut aiemman oikeusturvavakuutuksen.

Lataa TaskuTurva!

TaskuTurva-sovellus toimii vakuutustodistuksenasi. Sovelluksesta näet esimerkiksi luotettavan lääkärin ja autokorjaamon yhteystiedot, jos jotakin tapahtuu esimerkiksi matkalla.

Mitä vakuutuksia jäsenyyteen kuuluu?

YKAn jäsenenä olet vakuutettu Vakuutusyhtiö Turvassa vapaa-ajan matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Järjestövakuutus tuo turvaa jäsenen osallistuessa järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin kaikkialla maailmassa.

Löydät tarkemmat lisätiedot jäsenvakuutuksistasi osoitteesta www.turva.fi/yka.

Vakuutus koskee 18–74-vuotiaita jäseniä sekä vakuutetun jäsenen mukana matkustavia alle 19-vuotiaita lapsia ja lapsenlapsia.

Vakuutuksesta korvataan matkasairauden ja -tapaturman hoitokuluja. Vakuutus korvaa myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

Vakuutus koskee 18–74-vuotiaita jäseniä, vakuutetun jäsenen mukana matkustavia alle 19-vuotiaita lapsia ja lapsenlapsia sekä vakuutetun kanssa samassa taloudessa asuvia lähiomaisia.

Vakuutus koskee 18–74-vuotiaita jäseniä. Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja. Lisäksi vakuutukseen sisältyy tapaturmaisen pysyvän haitan ja tapaturmaisen kuolemantapauksen korvaus.

YKAn jäsenenä olet vakuutettu järjestövakuutuksella, kun olet järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa. Järjestötehtäviksi luetaan esimerkiksi liiton järjestämät kokoukset, seminaarit sekä opinto- ja koulutuspäivät.

Etsitkö tietoa oikeusturvasta?

Monta tapaa tilata matkavakuutus- tai viisumitodistus

  1. Turvan verkkosivuilla täytettävällä lomakkeella. Linkki lomakkeeseen löytyy myös YKAn jäsenille räätälöityjen verkkosivujen (www.turva.fi/yka) etusivulta. Todistus lähetetään sähköpostiin noin vuorokauden kuluessa.
  2. Turvan asiakaspalvelusta: puh. 01019 5110
  3. Sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi. Jos asialla on hyvin kiire, suosittelemme tilaamaan todistuksen verkkosivuilta tai puhelimitse.
  4. Turvan palvelutoimistoista

Alennuksia ja etuja vakuutuksista

Vakuutusyhtiö Turva

YKAn jäsenet saavat täyden kympin alennuksia Vakuutusyhtiö Turvalta. YKAn jäsenenä saat Turvasta jatkuvan 10 prosentin jäsenalennuksen vapaaehtoisista ja jatkuvista vakuutuksista. Kun keskität kotivakuutuksen lisäksi yhden tai useamman vakuutuksen Turvaan, saat lisäksi 10 prosentin omistaja-alennuksen (ei koske liikenne- tai henkivakuutusta). Lue lisää!

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella! Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle sopiva edullinen henkivakuutus. Vakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Lue lisää!

If

Vakuutusyhtiö If on myöntänyt liiton jäsenille etuja moniin eri vakuutuksiin. Ifin jäsenetuhinnat säilyvät, vaikka liiton yhteistyökumppani on vaihtunut. Lue lisää!

Keskinäinen vakuutusyhtiö Kaleva

Saat Ryhmäsampo Primus -henkivakuutuksesta tuntuvan alennuksen.

Pohjola

Jos sinulla on jo Pohjolan jäsenetuhintaisia vakuutuksia, säilyvät edut vanhoissa vakuutuksissa ennallaan vakuutusehtojen mukaisesti.