Siirry pääsisältöön

YKA on urahyvinvointisi kumppani.

Tämän päivän työelämässä tarvitaan monipuolisia uravalmiuksia. Haluamme mahdollistaa ykalaisille osaamista ja kyvykkyyksiä erilaisissa uratilanteissa ja -siirtymissä. Olitpa sitten vasta suuntautumassa urallesi, jonkin aikaa tai jo pitkäänkin työelämässä ollut, löydät meiltä työkaluja ja sparrausta, myös henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti.  

Panostamme erityisesti siihen, että jokaisella ykalaisella on osaamista ja kyvykkyyksiä rakentaa myös tulevaisuuden työelämää.

YKAn urapalvelut ovat yksilöllisiä, edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastaavat tämän päivän työelämästä ja yhteiskunnallisesta kehityksestä nouseviin tarpeisiin.

Tukea työuralle

YKAn urapalveluista löytyy monia valmennusmuotoja, jotka auttavat sinua työurallasi eteenpäin. Sparraile omaa uraasi asiantuntijan kanssa. 

Tukea työnhakuun

Haetko uutta työtä, tai pohditko uuden työn etsimistä? Katso YKAn kattava palvelutarjonta!

Avoimia työpaikkoja 

Olemme koonneet listan avoimista työpaikoista, jotka soveltuvat yhteiskunta-alan osaajille.

Urahyvinvointi 

Haluamme edistää ykalaisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesi, joten YKAn palvelutarjoamaan kuuluu myös hyvinvointiasi tukevia ja edistäviä palveluita: urahyvinvointiohjaus, opiskelijoiden hyvinvointiohjaus sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapia.

Mentorointi 

Mentorointi on reflektoiva, muiden kanssa yhdessä tietoa ja ymmärrystä luova ja jakava prosessi, joka sopii monenlaiseen uratilanteeseen.

Verkkovalmennukset 

YKA tarjoaa erilaisia verkkovalmennuksia, joihin on kätevä osallistua mistä ja milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Ne sopivat erinomaisesti myös ennakkotehtäväksi tai täydentäväksi työskentelyksi henkilökohtaiseen uravalmennukseen ja työnhakusparraukseen.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä: koulutukset@yka.fi