Siirry pääsisältöön

Verkkovalmennukset

Palvelumme Jäsenpalvelut ja -edut Urapalvelut Verkkovalmennukset

Verkko­valmennukset

YKA tarjoaa erilaisia verkkovalmennuksia, joihin on kätevä osallistua mistä ja milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Verkkovalmennusten aiheet käsittelevät työnhakua ja työelämätaitoja, sekä oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistamista – myös tulevaisuuden osaamistarpeisiin peilaten. Joissakin valmennuksissa on aikataulutettuja osuuksia, kuten videchatteja uravalmentajan ja muiden osallistujien kanssa. Pääsääntöisesti pystyt kuitenkin työskentelemään täysin oman aikataulusi mukaan.

YKAn coachaavat verkkovalmennukset antavat sinulle kyvykkyyksiä, joita voit hyödyntää myöhemminkin urallasi ja työelämässä.

Verkkovalmennukset sopivat erinomaisesti ennakkotehtäväksi tai täydentäväksi työskentelyksi henkilökohtaiseen uravalmennukseen ja työnhakusparraukseen!

Tutustu valmennuksiin! Voit ilmoittautua niihin tältä sivulta tai YKAn tapahtumakalenterista, josta näet myös muut YKAn koulutukset ja tapahtumat.

Tutustu tarjontaan

Tunnista ja sanoita osaamisesi

Tiedätkö, mitä osaat ja miten kerrot siitä muille? Tunnista ja sanoita osaamisesi – verkkovalmennus ohjaa sinut tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi, ja peilaamaan sitä tulevaisuuden osaamistarpeisiin.

Viisi näkö­kulmaa piilo­työn­hakuun

Coachaavassa verkkovalmennuksessa opit, mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja tunnistetaan ja etsitään, sekä miten olet itse löydettävissä.

LinkedInin pika­tsekkaus

LinkedInin pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät LinkedInin käyttöön! Pikatsekkauksessa käydään nopeasti mutta kattavasti läpi LinkedInin tärkeimmät toimintaperiaatteet.

CV:n pika­tsekkaus

CV:n pikatsekkauksessa käydään läpi CV:n rakennetta ja ulkoasua, ja harjoitellaan käytännönläheisesti oman osaamisen kuvaamista. Valmennuksen jälkeen toivottavasti sinäkin katsot CV:täsi uusin silmin!