Siirry pääsisältöön

Lakipalvelut ja palkkaneuvonta

Palvelumme  Jäsenpalvelut ja -edut  Lakipalvelut ja palkkaneuvonta

Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen jäsenenä saat lakineuvontaa sekä työ- että yksityiselämään liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Jäsenenä käytettävissäsi ovat myös lakioppaamme ja lain mukaan -artikkelimme sekä Fondian lakitietopankki.

Yrittäjäjäsenenä voit lisäksi ostaa edulliseen hintaan yrittäjien lakineuvontapalvelut sisältävän palvelupaketin.

Työelämän lakineuvonta

Voit ottaa yhteyttä YKAan, jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, jotka liittyvät työelämään. YKAn lakimiehet neuvovat esimerkiksi työ- tai virkasuhdettasi koskevissa asioissa sekä työttömyysturvassa. 

Palkkaneuvonta

Tarjoamme yksilöllistä, tutkimustietoon perustuvaa palkkaneuvontaa. Kysy palkkauksesta!

Yksityiselämän lakineuvonta

YKAlla on Eversheds Asianajotoimisto Oy:n kanssa sopimus puhelinneuvonnasta jäsenten yksityiselämän oikeusasioissa. Neuvonta koskee yksityiselämän oikeusasioita, joihin kuuluvat muun muassa perinnöt ja testamentit, avioehdot, ositukset, lahjat sekä asunnon ja kiinteistön kaupan vastuut.

Fondian lakitietopankki

Lakitoimisto Fondia tarjoaa YKAn jäsenille maksuttoman pääsyn Fondian juristien laatimaan ja ylläpitämään sähköiseen lakitietopankkiin. Palvelusta saat muun muassa selkeitä vastauksia esihenkilötyöhön ja liiketoimintaan liittyviin lakikysymyksiin.

Virtuaalilakimies-palvelusta löytyy yli 1700 suomen- ja englanninkielistä artikkelia sekä yli 150 asiakirjamallia käyttöohjeineen, joiden takaa löytyvät Fondian kokeneet juridiikan asiantuntijat.

Palvelun käyttöönotto tapahtuu rekisteröitymällä osoitteessa www.virtuaalilakimies.fi ja antamalla kampanjakoodin, joka löytyy jäsensivuilta.

Yrittäjien lakineuvonnan sisältävä palvelupaketti

Yrittäjänä voit ostaa edulliseen hintaan palvelupaketin, jolla saat käyttöösi muun muassa yrittäjien lakineuvonnan sisältävät Suomen Yrittäjien palvelut.