Siirry pääsisältöön

Koulutukset ja tapahtumat

Palvelumme Jäsenpalvelut ja -edut Koulutukset ja tapahtumat

Tervetuloa jäsentapahtumiin!

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut edistää ja tukee jäsentensä urahyvinvointia, työelämätaitoja ja osaamista erilaisissa uratilanteissa, etenkin muuttuvilla työmarkkinoilla. Tule jäsentapahtumiin kasvamaan yhteiskunta-alan ammattilaisena ja tutustumaan kollegoihin!

 

Oletko järjestämässä YKAn paikallis- tai opiskelijatapahtumaa? Kerro siitä YKAn tapahtumakalenterissa! Jätä tapahtumat tiedot meille tästä linkistä, niin viemme sen YKAn tapahtumakalenteriin.

Haluamme antaa ykalaisille niin yksilöllisiä ja yhteisöllisiä urakyvykkyyksiä kuin valmiuksia vaikuttaa yhteiskunnassa omien toimintaympäristöjen kautta. YKAn koulutus-, valmennus- ja tapahtumatarjonta perustuukin vahvasti sekä tietoisia urapäätöksiä ja hyvinvointia lisäävien kyvykkyyksien kasvuun että ilmiöpohjaisuuden ymmärtämiseen. Ne ovat myös tärkeitä ykalaisten kohtaamis- ja verkottumispaikkoja!

Järjestämme koulutuksia ja valmennuksia eri muodoissa: toiminnallisina työpajoina, webinaareina, verkkokoulutuksina ja -valmennuksina sekä keskustelutilaisuuksina. Kaikki koulutuksemme ja valmennuksemme on toistaiseksi siirretty sähköiselle oppimisalustalle, pidetään webinaareina tai muutoin etäyhteydellä.

Koulutusten aiheet koskevat 

  • tulevaisuuden osaamistarpeita ja oman osaamisen kehittämistä 
  • oman osaamisen tunnistamista, sanoittamista ja myymistä 
  • työelämätietoutta ja työnhaun perustyökaluja 
  • hyvinvointia ja itsensä johtamista
  • työelämään ja yhteiskuntaan vaikuttavia ilmiöitä. 

Kalenteri päivittyy jatkuvasti, joten muista seurata tilannetta. 

Tapahtumakalenteri

Tutustu webinaarikirjastoon

Löydät YKAn webinaarikirjastosta tallenteita YKAn jäsenistölle pidetyistä koulutuksista.

YKAn ja TEKin Maailmaparannusforum - verkosto kestävyyshaasteille

YKAn ja TEKin Maailmanparannusforum

Valmennuskonsepti tuo yhteen yhteiskunta-alan ja teknologian asiantuntijat ilmastonmuutoksen ja digitalisaation ilmiöiden äärelle, merkityksellisemmän (työ)elämän luomiseksi. Valmennus järjestetään syksyllä 2022.

Lue lisää

Liity yhteiskuntaosaajien yhteisöön!

Koulutukset ja valmennukset kuuluvat ykalaisten jäsenetuihin. Etkö vielä ole jäsen?

Huomioithan, että koulutuksiin (ml. jotkut webinaarit ja verkkokoulutukset) on rajoitettu osallistujamäärä. Peruutathan aina osallistumisesi mikäli et pääsekään, jotta jonotuslistalta voi joku päästä tilallesi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta, ellei toisin ole ilmoitettu. No show’sta veloitamme 50 euroa. Kiitos!

Noudatamme tapahtumissamme turvallisen tilan periaatteita.