Siirry pääsisältöön

Koulutukset ja tapahtumat

Palvelumme Jäsenpalvelut ja -edut Koulutukset ja tapahtumat

ihmisiä luennolla kuuntelemassa paneelikeskustelua.

Tervetuloa jäsentapahtumiin!

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut edistää ja tukee jäsentensä urahyvinvointia, työelämätaitoja ja osaamista erilaisissa uratilanteissa, etenkin muuttuvilla työmarkkinoilla. Tule jäsentapahtumiin kasvamaan yhteiskunta-alan ammattilaisena ja tutustumaan kollegoihin!

Tapahtumakalenteri

Webinaarikirjasto

Löydät YKAn webinaarikirjastosta tallenteita YKAn jäsenistölle pidetyistä koulutuksista.

YKAn koulutukset

Haluamme antaa ykalaisille niin yksilöllisiä ja yhteisöllisiä urakyvykkyyksiä kuin valmiuksia vaikuttaa yhteiskunnassa omien toimintaympäristöjen kautta. YKAn koulutus-, valmennus- ja tapahtumatarjonta perustuukin vahvasti sekä tietoisia urapäätöksiä ja hyvinvointia lisäävien kyvykkyyksien kasvuun että ilmiöpohjaisuuden ymmärtämiseen. Ne ovat myös tärkeitä ykalaisten kohtaamis- ja verkottumispaikkoja!

Järjestämme koulutuksia ja valmennuksia eri muodoissa: toiminnallisina työpajoina, webinaareina, verkkokoulutuksina ja -valmennuksina sekä keskustelutilaisuuksina. Suurin osa koulutuksista toteutetaan verkkopohjaisena, joten niihin voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. 

Koulutusten aiheet koskevat 

  • tulevaisuuden osaamistarpeita ja oman osaamisen kehittämistä 
  • oman osaamisen tunnistamista, sanoittamista ja myymistä 
  • työelämätietoutta ja työnhaun perustyökaluja 
  • hyvinvointia ja itsensä johtamista
  • työelämään ja yhteiskuntaan vaikuttavia ilmiöitä. 
  • Vuoden 2024 koulutusten teema on Tulevaisuuden työelämätaidot.

Koulutuskalenteri julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, joulukuussa ja kesäkuussa. Pyrimme kuitenkin vastaamaan jäsenten koulutustarpeisiin nopealla temmolla, joten kursseja täydennetään kalenteriin myös pitkin vuotta.

Noudatamme tapahtumissamme turvallisen tilan periaatteita.

Koulutukset järjestetään yhteistyössä TJS-opintokeskuksen kanssa.

 

Huomioithan, että osassa koulutuksista on rajoitettu osallistujamäärä. Peruutathan aina osallistumisesi mikäli sinulle tulee este, jotta joku toinen ykalainen pääsee paikallesi.