Siirry pääsisältöön

Henkilökohtainen uravalmennus

Palvelumme Jäsenpalvelut ja -edut Urapalvelut Henkilökohtainen uravalmennus

YKA tarjoaa jäsenilleen laadukasta henkilökohtaista uravalmennusta uran muutos- ja nivelkohtiin. Se sopii hyvin erilaisiin ura- ja elämäntilanteisiin. Valmennus on luottamuksellista, kahdenkeskistä keskustelua asiantuntijan kanssa. Sparraile työnhakuasi tai pohdi oman urasi tavoitteita uravalmentajan kanssa! 

Oman uran suunnittelu 

Kirkasta omia toiveitasi ja tavoitteitasi ratkaisukeskeisessä uravalmennuksessa! Voit esimerkiksi konkretisoida seuraavaa ura-askeltasi, tunnistaa ja sanoittaa omaa osaamistasi ja asiantuntijaidentiteettiäsi, tai pohtia, mikä sinulle on merkityksellistä urallasi.

Lue lisää ja varaa aika

Työnhakusparraus

Saa uravalmentajalta vinkkejä ja sparrausta työnhakuusi! Voit esimerkiksi pyytää kommentteja CV:hen tai työhakemukseen, valmistautua työhaastatteluun tai konkretisoida työnhaun prosessiasi.

Lue lisää ja varaa aika

Esihenkilösparraus

Esihenkilö- ja johtotehtävissä työskenteleville ykalaisille tukea urasiirtymään, esihenkilöprofiilin rakentamiseen tai haastaviin tilanteisiin.

Lue lisää ja varaa aika

Palvelut ovat kaikille YKAn jäsenille maksuttomia ura- ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit käyttää YKAn urapalveluiden valmennus-, ohjaus- tai terapiakertoja kalenterivuoden aikana yhteensä 2–4 kertaa, riippuen palvelun kestosta (25 min / 50 min). Voit yhdistää erilaisia ja eri kestoisia urapalveluita haluamallasi tavalla. Katso esimerkki. 

Kaikki jäsenemme ovat oikeutettuja jatkamaan ohjaus-, valmennus- tai terapiaprosessia omakustannushintaan kumppanimme Futuurin kanssa. Tutustu asiantuntijoihimme!

Noudatamme uravalmennuksessamme Uraohjaajat ja -valmentajat ry:n eettisiä periaatteita.

Tutustu verkkovalmennuksiin

Voit pohtia työhön ja omaan uraasi liittyviä asioita verkkovalmennustemme avulla jo ennen kuin tulet henkilökohtaiseen valmennukseen! Ne soveltuvat erinomaisesti ennakkotehtäväksi tai täydentäväksi työskentelyksi henkilökohtaiseen uravalmennukseen ja työnhakusparraukseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu 

Etsitkö urahyvinvointiohjaustamme, opiskelijoiden hyvinvointiohjausta tai ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa?

”Kiitos paljon mukavasta ja inspiroivasta uravalmennuksesta! Sain ohjauksesta hyviä ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat matkallani kohti seuraavaa uratavoitetta.”

”Sain ohjauksesta apua ja oivalluksia oman osaamiseni tunnistamiseen ja kuvaamiseen. Erityisesti sain apua substanssiosaamiseni sanoittamiseen sekä hyödyllisiä vinkkejä työhakemuksen laatimiseen. Keskustelu valmentajan kanssa oli luontevaa ja innostavaa. Valmentaja sparrasi positiivisella ja kannustavalla otteella.”

“Ohjaus oli kokonaisuus, joka keskittyi ohjattavan toiveisiin ja sai myös ohjattavan keskittymään siihen, mikä juuri nyt ja tänään on tärkeää ohjauksessa. Ohjaus antoi myös konkreettisia vinkkejä”