Siirry pääsisältöön

Yhteiskunta-alan osaaja, liity omiesi joukkoon!

Yhteiskuntaosaaja, liity YKAan!

YKA on yhteiskuntaosaajien yhteisö, josta saat kaikki työelämän palvelut näppärästi saman katon alta.

Juristien apu kiperissä työelämän tilanteissa, kattavat vakuutukset, hyödylliset urapalvelut, työttömyysturva ja yhteiskunta-alan osaajien yhteisö – nämä kaikki palvelut ja edut (ja paljon muuta!) sisältyvät yhteen jäsenmaksuun.

Liity tänään!

Paljonko jäsenyys maksaa?

YKAn jäsenmaksu joustaa elämäntilanteesi mukaan. Jäsenmaksusta on mahdollista saada alennusta eri perusteilla. Lisäksi jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Voit myös maksaa jäsenmaksun näppärästi juuri sinulle sopivimmalla tavalla. Lue lisää jäsenmaksuista!

Valmistunut jäsen342 €/vuosi

Opiskelijajäsen29 €/vuosiEi työttömyyskassan jäsenyyttä

Opiskelijajäsen114 €/vuosiSisältää työttömyyskassan jäsenyyden

Kuka voi hakea YKAn jäsenyyttä?

YKAn jäsenyyttä voivat hakea kaikki yliopistossa ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet tai tällaista tutkintoa opiskelevat henkilöt. Jäsenyyttä voivat hakea myös muun korkeakoulututkinnon suorittaneet tai tällaista tutkintoa opiskelevat henkilöt, jotka työskentelevät yhteiskunnallisella alalla.

Lopullisen päätöksen jäseneksi hyväksymisestä tekee aina liiton hallitus.

Mietitkö vielä?

Kiinnostaako YKAn jäsenyys, mutta et ole varma, sopiiko se elämäntilanteeseesi? Lue palveluistamme ja toiminnastamme lisää alta!

Et ole yksin – liity yhteiskuntaosaajien yhteisöön!

Yhteiskunta-alan opiskelija! Onko sinulla kesätyöpaikka kiikarissa, mutta työsopimus herättää kysymyksiä ja palkkapyyntökin pitäisi laatia? Ei huolta, me jeesaamme! YKA on yhteiskunta-alan osaajien suurin yhteisö, joka auttaa sinua polulla kohti työelämää. Osana tiivistä yhteisöämme vaikutat ja teet sekä omasta että muiden työelämästä entistä parempaa.

Miksi YKA?

👉 Kohti työelämää YKAn kanssa: Tutustu opiskelijoiden työnhakuvalmennukseen sekä kattaviin vinkkilistoihin ja oppaisiin, joista saat kannustusta ja hyödyllisiä vinkkejä työelämään!
👉 Paikallinen ja valtakunnallinen oman alasi yhteisö: YKAn opiskelijajärjestö SYYllä on paikallistoimintaa kahdeksalla paikkakunnalla. Lähde mukaan SYYn toimintaan tutustumaan hyviin tyyppeihin ja oppimaan työelämästä!
👉 Tutustu yhteiskunta-alan mahdollisuuksiin! Mitä kaikkea yhteiskunta-alaa opiskeleva voi tehdä työkseen? Mikä on alamme mediaanipalkka tai sopiva harjoittelupalkka? Mikä puhututtaa juuri nyt yhteiskunta-alalla? YKAn kanssa pysyt ajan tasalla siitä, mitä alallamme tapahtuu.

YKAn jäsenenä et ole koskaan yksin. Saat saman katon alta niin turvaa työelämääsi, oman alasi ammattilaisista koostuvan yhteisön kuin monipuoliset palvelutkin. Olemme kehittäneet työelämää jo 75 vuotta – yhdessä.

Valitse parempi työelämä nyt ja tulevaisuudessa!

Työelämä on välillä harmonista, välillä haastavaa – joskus molempia samaan aikaan. YKA on yhteiskunta-alan osaajien suurin yhteisö, josta saat yhteisön yhteiskuntaosaajana kehittymisesi tueksi. Osana tiivistä joukkoamme vaikutat ja teet sekä omasta että muiden työelämästä entistä parempaa.

Miksi YKA?

👉 Voimaa työnhakuun: Tarjoamme sinulle laajan kattauksen urapalveluita oman osaamisesi kirkastamiseksi ja urasi etenemisen tueksi.
👉 Selkänoja työelämän haasteisiin: Kauttamme saat avun esimerkiksi palkkatoiveen laatimiseen tai työsopimuksen tarkastamiseen. Olemme tukenasi, jos työpaikallasi ilmenee ongelmia tai tarvitset muuta työelämän lakineuvontaa.
👉 Löydä oma paikallisjärjestösi: YKAlla on paikallisjärjestöjä ympäri Suomen. Verkostoidu, vahvista ammatillista osaamistasi ja viihdy erilaisissa tapahtumissa muiden yhteiskuntaosaajien seurassa.

YKAn jäsenenä et ole koskaan yksin. Saat saman katon alta niin turvaa työelämääsi, oman alasi ammattilaisista koostuvan yhteisön kuin monipuoliset palvelutkin. Olemme kehittäneet työelämää jo 75 vuotta – yhdessä.

Rakenna uraasi – rakenna yhteiskuntaa!

Kaipaatko uutta suuntaa urallesi tai muuta muutosta työelämään? YKA on yhteiskunta-alan osaajien suurin yhteisö. Osana tiivistä joukkoamme pääset verkostoitumaan ja muuttamaan työelämää entistä paremmaksi.

Miksi YKA?

👉 Kasva ammattilaisena yhdessä muiden kanssa! YKAn koulutukset ja valmennukset tarjoavat urakyvykkyyksiä ja ilmiöpohjaista osaamista, joilla vaikuttaa yhteiskunnassa. Ne ovat myös hyviä kohtauspaikkoja yhteiskunta-alalla työskenteleville!
👉 Jaa osaamistasi mentoroinnin avulla! Haluatko verkostoitua, jakaa osaamistasi ja saada samalla reflektointipintaa omille ajatuksillesi? Tule mentoriksi YKAn mentorointiohjelmaan!
👉 Kirkasta omaa osaamistasi ja uratavoitteitasi! Henkilökohtainen uravalmennus ja työnhaun palvelumme auttavat sinua kirkastamaan osaamisesi ja toiveesi.

YKAn jäsenenä et ole koskaan yksin. Saat saman katon alta niin turvaa työelämääsi, oman alasi ammattilaisista koostuvan yhteisön kuin monipuoliset palvelutkin. Olemme kehittäneet työelämää jo 75 vuotta – yhdessä.

Kysyttävää?

Autamme mielellämme! Palvelemme jäsenasioissa puhelimitse numerossa 010 2310 350 (ma–pe klo 9–15) ja sähköpostitse jasenasiat@yka.fi.