Siirry pääsisältöön

Vinkit työelämään

Sinulle, joka oletOpiskelija → Vinkit työelämään

Kohti työelämää YKAn kanssa

Olemme koonneet ja laatineet Kohti työelämää YKAn kanssa -kokonaisuuteen opiskelijoita parhaiten palvelevat oppaat, koulutukset ja palvelut YKAlta sinulle.

Tutustu esimerkiksi näihin

Koostimme alle sinulle erityisen hyvin sopivat palvelumme. Kaikki jäsenpalvelut ja -edut löydät täältä.

Työelämäopas

YKAn työelämäopas vastaa yleisimpiin työnhakuun liittyviin kysymyksiin. Opas etenee mukaillen työnhaun prosessia aina työmarkkinoista oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen, työnhaun välineiden kertaamisesta haastattelussa menestymiseen ja työelämän juridiikasta uratarinoihin.

Opiskelijoiden palkkasuositukset

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut tarjoaa alan palkkasuositukset. Suosituksia voi hyödyntää kesätöissä, opintojen ohessa tehtävässä oman alan työssä tai etsiessä työpaikkaa valmistumisen jälkeen!

Työnhaun palvelut YKAssa

Varaa aika henkilökohtaiseen uravalmennukseen, tutustu verkkovalmennuksiimme ja löydä kiinnostavia avoimia työpaikkoja! Monipuoliset työnhaun palvelut ovat käytössäsi.

Yhteiskunta-alan uratarinat

Yhteiskunta-alan korkeakoulutettu on yhteiskunnan asiantuntija, jonka työllä on merkitystä. Hän vaikuttaa yhteiskuntaan ja maailmaan. Lue esimerkkejä siitä, kuinka monipuolisesti alamme koulutetut työllistyvät!