Siirry pääsisältöön

Tukea työuralle

Palvelumme Jäsenpalvelut ja -edut Urapalvelut Tukea työuralle

YKA tarjoaa jäsenilleen laadukasta henkilökohtaista valmennusta uran muutos- ja nivelkohtiin. Valmennus on luottamuksellista, kahdenkeskistä keskustelua asiantuntijan kanssa. Sparraile työnhakuasi tai pohdi oman urasi tavoitteita uravalmentajan kanssa! 

Henkilökohtainen uravalmennus

Kirkasta omia toiveitasi ja tavoitteitasi ratkaisukeskeisessä uravalmennuksessa! Voit esimerkiksi konkretisoida seuraavaa ura-askeltasi, tunnistaa ja sanoittaa omaa osaamistasi ja asiantuntijaidentiteettiäsi, tai pohtia, mikä sinulle on merkityksellistä urallasi.

Lue lisää ja varaa aika

Esihenkilösparraus

Esihenkilö- ja johtotehtävissä työskenteleville ykalaisille tukea urasiirtymään, esihenkilöprofiilin rakentamiseen tai haastaviin tilanteisiin.

Lue lisää ja varaa aika

Työnhakusparraus

Saa uravalmentajalta vinkkejä ja sparrausta työnhakuusi! Voit esimerkiksi pyytää kommentteja CV:hen tai työhakemukseen, valmistautua työhaastatteluun tai konkretisoida työnhaun prosessiasi.

Lue lisää ja varaa aika
Ryhmä nuoria istumassa aidalla tietokoneiden kanssa, valokuva.

UUSI! Harkkahakusparraus

Henkilökohtaista harkkahakusparrausta voit hyödyntää, kun olet hakemassa opintoihisi liittyvää harjoittelupaikkaa.

Lue lisää ja varaa aika

Palvelut ovat kaikille YKAn jäsenille maksuttomia ura- ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit käyttää YKAn urapalveluiden valmennus-, ohjaus- tai terapiakertoja kalenterivuoden aikana yhteensä 2–4 kertaa, riippuen palvelun kestosta (25 min / 50 min). Voit yhdistää erilaisia ja eri kestoisia urapalveluita haluamallasi tavalla. Katso esimerkki. 

Kaikki jäsenemme ovat oikeutettuja jatkamaan ohjaus-, valmennus- tai terapiaprosessia omakustannushintaan kumppanimme Futuurin kanssa. Tutustu asiantuntijoihimme!

Noudatamme uravalmennuksessamme Uraohjaajat ja -valmentajat ry:n eettisiä periaatteita.

Etsitkö urahyvinvointiohjaustamme, opiskelijoiden hyvinvointiohjausta tai ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa?

”Kiitos paljon mukavasta ja inspiroivasta uravalmennuksesta! Sain ohjauksesta hyviä ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat matkallani kohti seuraavaa uratavoitetta.”

”Sain ohjauksesta apua ja oivalluksia oman osaamiseni tunnistamiseen ja kuvaamiseen. Erityisesti sain apua substanssiosaamiseni sanoittamiseen sekä hyödyllisiä vinkkejä työhakemuksen laatimiseen. Keskustelu valmentajan kanssa oli luontevaa ja innostavaa. Valmentaja sparrasi positiivisella ja kannustavalla otteella.”

“Ohjaus oli kokonaisuus, joka keskittyi ohjattavan toiveisiin ja sai myös ohjattavan keskittymään siihen, mikä juuri nyt ja tänään on tärkeää ohjauksessa. Ohjaus antoi myös konkreettisia vinkkejä”