Siirry pääsisältöön

Futuurin asiantuntijat tukenasi

Palvelumme  Jäsenpalvelut ja -edut  Urapalvelut 
Tukea työuralle Futuurin asiantuntijat tukenasi

YKA tarjoaa jäsenilleen laadukasta henkilökohtaista urahyvinvointiohjausta ja uravalmennusta uran erilaisiin muutos- ja nivelkohtiin, ja kun tarvitset asiantuntevaa ja luottamuksellista keskustelu- ja sparrauskumppania oman urasi ja työelämän pohdintoihin. Tarjoamme myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä opiskelijoiden hyvinvointiohjausta.

Palvelun tarjoaa kumppanimme Työvalmennus Futuuri Oy. Futuurin valmentajilla ja terapeuteilla on ratkaisukeskeinen ja sosiodynaaminen ohjausote. Ohjausmenetelmämme perustuvat näyttöön perustuviin menetelmiin. Arvomme – ratkaisukeskeisyys, kumppanuus, tuloksellisuus ja yhteisövastuu – ohjaavat toimintaamme arjessa. Tutustu asiantuntijoihimme!

Solution-focused brief therapy is also available in English! Vår lösningsfokuserad kortterapi fås även på svenska!

Varaa oma valmennusaikasi

Tarvitset ajanvarauksessa jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkirjeistä, jäsenmaksulaskusta tai jäsenen verkkoasioinnista OMA YKA (https://asiointi.yka.fi/). Voit kirjautua verkkoasiointiin puhelinnumerosi avulla. Jos et löydä jäsennumeroasi, voit soittaa liittoon (p. 010 231 0350).

Ajanvarauksen ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä puhelimitse Työvalmennus Futuuriin (p. 010 420 4142 tai uraohjaus@tyovalmennus.fi).

Tutustu valmentajiin

Liselotte

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia,
lösningsfokuserad terapiasession
solution-based therapy session

Koulutus: VTM, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, NLP Practitioner & Coach, Goal Mapping Practitioner, työyhteisösovittelija

Joskus omat voimavaramme eivät riitä kohtaamaan kaikkia elämän tuomia haasteita työ- ja henkilökohtaisessa elämässä. Silloin on hyvä saada puhua ulkopuolisen kanssa. Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina olen läsnä sinua varten. Autan sinua löytämään seuraavat askeleet eteenpäin kuunnellen ja kysellen. Yhdessä löydämme uusia näkökantoja, uusia ajatuksia ja ideoita sekä ratkaisuja. Jos haluat vain puhua asiat läpi ja selkeyttää omia ajatuksiasi, sekin käy.

Päivi

Esihenkilösparraus, urahyvinvointivalmennus, harkkahakusparraus, opiskelijoiden hyvinvointiohjaus.

Koulutus: KM (ohjaus/pedag.pätevyys), henkilöstöjohtamisen tradenomi (AMK), PK-yrityksen johtaminen, Kasvuyrityksen johtaminen

Ohjausotteeni on ratkaisukeskeinen ja sosiodynaaminen. Osaamistani ammennan uraohjauksen ja ammatillisen kuntoutuksen parista sekä tarvittaessa yrittäjyyden sekä tiiminvetäjän arjesta. Pääasiassa yksilöllisen uraohjauksen kautta olen päässyt kulkemaan lukemattomia urapolkuja yli 15 vuoden ajan.

Heta

Uravalmennus, työnhakusparraus.

Koulutus: KM (Kasvatuspsykologia, pedag.pätevyys)

Lähden ohjauksessani liikkeelle aina yksilöllisesti ja halusta ymmärtää tilannettasi kokonaisvaltaisesti. Olitpa matkallasi kohti työtä, opintoja tai vielä etsimässä suuntaasi, kuljen valmentajana rinnallasi edistäen tilannettasi kanssasi eteenpäin. Hyödynnän valmennuksissani osaamistani eri ikäisten ihmisten ohjauksesta, opetuksesta ja valmennuksesta sekä asiantuntijoiden rekrytoinnin maailmasta eri toimialoilta.

Miia

Urahyvinvointivalmennus, opiskelijoiden hyvinvointiohjaus, ratkaisukeskeinen lyhytterapia. 

Koulutus: Sosionomi (AMK) sosiaalinen kuntoutus, Johtamisen EAT, Ratkaisukeskeinen lyhytterapia.

Työskentelen asiakkaideni kanssa voimavarakeskeisen ja hyvinvoinnin vahvistamisen viitekehyksestä käsin. Asiakassuhteissani pääsen hyödyntämään yli 15 vuoden kokemustani mielenterveystyöstä sekä työvalmennuksesta. Esihenkilötyön ja yhteisötyöskentelyn kokemus antavat minulle näkökulmia niin yksilöiden kuin yhteisöjen hyvinvoinnin ohjaukseen. Antoisinta työssäni on auttaa asiakastani pohtimaan millä tavalla hän haluaa elämänsä laadun parantuvan ja löytämään itsestään voimavarat niiden muutosten toteuttamiseksi.

Anu Kaasalainen, henkilökuva.

Anu

Uravalmennus, työnhakusparraus, harkkahakusparraus.

Koulutus: Yhteisöpedagogi (YAMK) työyhteisöjen kehittäminen, Työvalmennuksen EAT, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Insinööri (AMK) prosessitekniikka

Uravalmentajana kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti keskittyen sinun toiveisiisi ja tavoitteeni on, että kohtaamisen jälkeen seuraavan askeleen ottaminen on sinulle helpompaa. Ohjaajana ja valmentajana työotteeni on ratkaisukeskeinen ja dialoginen. Työssäni parasta on kun yhdessä löydämme sanat osaamiseesi kuvaamiseen ja onnistumme kirkastamaan ajatuksiasi seuraavista työuran askelista.

Jonna Hyvärinen, henkilökuva.

Jonna 

Uravalmennus, työnhakusparraus, esihenkilösparraus, urahyvinvointivalmennus, opiskelijoiden hyvinvointiohjaus, harkkahakusparraus. 

Koulutus: YTM (sosiaalihallintotiede), geronomi (AMK), työkykykoordinaattori

Ohjaajana olen ratkaisukeskeinen ja kuunteleva. Ohjaustilanteessa pohditaan juuri sinun yksilöllistä tilannettasi ja etsitään sopivia vaihtoehtoja urapolullesi. Osaamistani valmennustyöhön olen kerryttänyt muun muassa uraohjauksen ja ammatillisen kuntoutuksen parista sekä toimimalla yrittäjänä ja esihenkilönä.