Siirry pääsisältöön
20.11.2023

Hae YKA-lähettilääksi!

Tule mukaan rakentamaan opiskelijoiden näköistä työelämää! 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry etsii YKA-lähettiläitä Joensuuhun, Jyväskylään, Kuopioon, Lappeenrantaan, Rovaniemelle, Tampereelle, Turkuun ja Vaasaan. 

Lähettilään tehtävänä on tehdä YKA tutuksi yhteiskunnallisia aloja opiskeleville. YKA-lähettiläät työskentelevät yhteistyössä ainejärjestöjen ja SYYn eli Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat ry:n kanssa jäsenhankinnan tukena. 

 

Mitä työ on käytännössä? 

  • YKAn toiminnan esittelemistä opiskelijatapahtumissa, ainejärjestöjen ja yliopiston infotilaisuuksissa ja kampuksilla pidettävillä ständeillä 
  • Someviestintää yhteistyössä ainejärjestöjen ja SYYn kanssa 
  • Tapahtumien ideointia ja toteuttamista 
  • Jäsenhankinnan kehittämistä ja tekemistä 
  • Yhteydenpitoa sidosryhmien kanssa eli sähköpostiviestintää ja tapaamisia 

Työ on osa-aikaista, joten se sopii mainiosti opintojen oheen. YKA-lähettiläät työskentelevät 5–25 tuntia kuukaudessa kesä- ja heinäkuu pois lukien. Kesä- ja heinäkuussa töitä ei ole, jotta voit keskittyä lomailuun tai kesätöiden tekemiseen. 

Toivomme sinulta yhteiskunnallisen alan tuntemusta, hyviä esiintymistaitoja ja kokemusta järjestötyöstä. Myös myyntikokemuksesta sekä englannin ja ruotsin taidosta on etua. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa voit kehittää esiintymis- ja viestintätaitojasi sekä oppia järjestöjen jäsenhankinnasta. Lähettilään tuntipalkka on 17,50 € ja työaika on 5–25 tuntia kuukaudessa (pl. kesä- ja heinäkuu). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa 19.1.2024. 

Haku on nyt päättynyt. Kiitos hakemuksestasi! Olemme pian yhteydessä.

 

Haun aikataulu 

  • Haku päättyy 5.12.2023 klo 14 
  • Ilmoitamme haastatteluvalinnoista 14.12.2023 mennessä 
  • Haastattelut toteutetaan Teamsin välityksellä 18.12., 20.12. ja 21.12.2023 
  • Valinnoista ilmoitetaan 22.12.2023 mennessä 

Jos aikataulu muuttuu, ilmoitamme siitä sähköpostitse kaikille hakijoille. 

Kysyttävää? YKAn jäsenhankinnan suunnittelija Ida Kettuoja vastaa kysymyksiisi perjantaina 1.12.2023 klo 13–15 numerossa 050 465 7106. 

 

Mikä YKA? 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on 13 000 yhteiskuntaosaajan yhteisö. Toimimme yhteiskunnallisella alalla työskentelevien ja alaa opiskelevien ammatillisena etujärjestönä ja tuemme jäseniämme kaikissa työelämän käänteissä.