Siirry pääsisältöön
9.8.2022

Tehosta työnhakuasi – tule mukaan Rekryboosteriin!

Tökkiikö työnhaku? Tutustu Rekryboosteriin ja saa uutta pontta työnhakuusi digitaalisessa työnhakuyhteisössä!

Oletko jo kuullut Rekryboosterista? Se on ainutlaatuinen työnhaun tuki juuri sinulle! YKA järjestää Rekryboosteria kahdeksan muun akavalaisen ammattiliiton kanssa. Palvelu on sinulle jäsenenämme maksuton. Voit osallistua siihen mistä päin maailmaa tahansa!

Kuuden viikon mittaisessa Rekryboosteri-ohjelmassa vuorottelevat vertaistapaamiset ja -työpajat, uravalmentajan ohjaamat tapaamiset sekä itsenäinen työskentely. Omassa pienryhmässäsi saat käytännön vinkkejä oman työnhakusi edistämiseen ja työnhaun dokumenttien hiomiseen.

 

”Parasta oli ryhmästä saamani energia ja uudet ajatukset”

Rekryboosteriin keväällä 2022 osallistuneet kertoivat saaneensa yhteisöllisestä työnhausta paljon iloa ja apua. ”Parasta oli ryhmästä saamani energia ja uudet ajatukset. Sain paljon apua ja uusia ideoita CV:n ja hakemuksen rakentamiseen sekä työhaastatteluihin”, totesi eräs osallistuja.

Ohjelmaan elimellisesti kuuluva poikkialaisuus koettiin hyväksi. ”Parasta oli se, että ryhmäläiset olivat eri ammattialoilta ja eri ammattiliitoista.” Monitieteellisessä ryhmässä omaan osaamiseen syntyy uusia näkökulmia muiden alojen asiantuntijoiden kirittäminä.

Myös Rekryboosterissa toimiva, kokenut uravalmentaja Pauliina Taipalus kannustaa jokaista työtöntä työnhakijaa osallistumaan Rekryboosteriin. ”Minä ja oma vertaisryhmäsi saamme sinut takuuvarmasti innostumaan työnhaun kiemuroista!”

 

Vertaisryhmät starttaavat elokuussa

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa 1.8.2022. Uudet ryhmät aloittavat toimintansa maanantaisin.

Tutustu Rekryboosterin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Hyödynnä YKAn työnhakupalvelut!

Henkilökohtainen uravalmennus

Uravalmennus auttaa hahmottamaan omaa osaamista ja uramahdollisuuksia, sekä sparraa työnhaussa ja uraan liityvissä päätöksissä.

Apua työnhaussa jaksamiseen

Työnhaku voi joskus tuntua työltä. Etenkin, jos työttömyys pitkittyy, voi oma jaksaminen olla koetuksella. Urahyvinvointivalmennuksemme on tukenasi!

Verkkovalmennukset

Tutustu verkossa toimiviin valmennuksiin, joihin voit syventyä missä ja milloin haluat! Saat valmennuksesta apua oman osaamisesi tunnistamiseen ja sanoittamiseen, CV:n hiomiseen ja LinkedIn-profiilin kehittämiseen.