Siirry pääsisältöön
16.9.2022

YKA hakee osaamispalvelujen asiantuntijaa

Haemme osaamispalvelujen asiantuntijaa Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:lle ajalle 24.10.2022–31.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on toimivapaan sijaisuus.

YKA tarjoaa jäsenilleen osaamisen kehittämisen palveluita, kuten koulutusta, mentorointia ja uravalmennusta. Palvelut tuotetaan osin itse ja osin hankitaan ulkopuolelta.

Jäsenten osaamisen kehittämisen tarkoituksena on vahvistaa ammatillista identiteettiä, lisätä työelämätaitoja ja osaamista sekä tarjota työelämätietoa. Haluamme rakentaa jäsenille yksilöllisiä polkuja työelämässä ja vahvistaa yhteiskunta-alan yhteisöä.

Osaamispalvelujen asiantuntijana vastaat nykyisten ja uusien palveluiden suunnittelusta, kehittämisestä ja osin toteutuksesta. Osaamisen kehittämisen tuen lisäksi koordinoit jäsentapahtumia ja pidät asiantuntijapuheenvuoroja. Yksi työsi keskeisimpiä sisältöjä on tiivis vuorovaikutus jäsenistön kanssa jäsenymmärryksen kasvattamiseksi.

Tehtävään tarvitset soveltuvan koulutuksen, ymmärrystä työmarkkinoiden ja työelämän vaatimuksista, kokemusta osaamisen kehittämisen palvelukonseptien suunnittelusta ja toteutuksesta, intoa jäsenkeskeiseen kehittämiseen, ketterää ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Esiintyminen on sinulle luontevaa.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Työnkuva pitää sisällään jonkin verran matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan, vastuuta jäsentemme osaamisesta, mahdollisuuden toteuttaa omaa visiotasi sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävän palkka on kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 3600–4100 euroa.

Hae meille ke 28.9.2022 klo 16 mennessä! Otamme hakemukset vastaan osoitteessa https://q.surveypal.com/YKA-Osaamispalvelujen-asiantuntija.

 

Haun aikataulu ja lisätietoja

  • Hakuaika päättyy 28.9.2022 klo 16.
  • Ilmoitamme haastatteluun pääsystä torstaina 29.9.2022.
  • Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti perjantaina 30.9. Teams-sovelluksella, johon lähetämme kutsulinkin.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa liiton palvelujohtaja Maria Teikari (p. 0407776316) perjantaina 23.9. klo 9–11.

 

Mikä YKA?

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut on 13 000 jäsenen ammattiliitto. YKA toimii yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä. Olemme jäsenen kumppani hänen urallaan ja tuemme jäsenen kehittymistä, uramahdollisuuksia sekä oikeuksia, jotta hän voi keskittyä tekemään työtään.