Siirry pääsisältöön
23.1.2023

YKA hakee lähettiläitä kampuksille

Tule mukaan rakentamaan opiskelijoiden näköistä työelämää!

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry etsii YKA-lähettiläitä Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon, Joensuuhun, Jyväskylään, Vaasaan ja Rovaniemelle. 

Lähettilään tehtävänä on tehdä YKA tutuksi yhteiskunnallisia aloja opiskeleville. YKA-lähettiläät työskentelevät yhteistyössä ainejärjestöjen ja SYYn eli Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat ry:n kanssa jäsenhankinnan tukena. 

 

Mitä työ on käytännössä? 

  • YKAn toiminnan esittelemistä opiskelijatapahtumissa, ainejärjestöjen ja yliopiston infotilaisuuksissa ja kampuksilla pidettävillä ständeillä 
  • Someviestintää yhteistyössä ainejärjestöjen ja SYYn kanssa
  • Tapahtumien ideointia ja toteuttamista 
  • Jäsenhankinnan kehittämistä ja tekemistä 
  • Yhteydenpitoa sidosryhmien kanssa eli sähköpostiviestintää ja tapaamisia 

Työ on osa-aikaista. Tästä syystä työ sopii mainiosti opintojen oheen. YKA-lähettiläät työskentelevät 5–25 tuntia kuukaudessa kesä- ja heinäkuu pois lukien. Kesä- ja heinäkuussa töitä ei ole, jotta voit keskittyä lomailuun tai kesätöiden tekemiseen. 

Toivomme sinulta yhteiskunnallisen alan tuntemusta, hyviä esiintymistaitoja ja kokemusta järjestötyöstä. Myös myyntikokemuksesta sekä englannin ja ruotsin taidosta on etua. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa voit kehittää esiintymis- ja viestintätaitojasi sekä oppia konkreettisesti järjestöjen jäsenhankinnasta. Lähettilään tuntipalkka on 17,50 € ja työaika on 5–25 tuntia kuukaudessa (pl. kesä- ja heinäkuu). Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on 1.3.–31.12.2023. 

Hae YKA-lähettilääksi 8.2.2023 klo 16 mennessä! 

 

Haun aikataulu 

  • Haku päättyy 8.2.2023 klo 16 
  • Ilmoitamme haastatteluvalinnoista 13.2.2023 mennessä 
  • Haastattelut toteutetaan Teamsin välityksellä 15.–17.2.2023 
  • Valinnoista ilmoitetaan 28.2.2023 mennessä

Kysyttävää? YKAn palvelujohtaja Maria Teikari vastaa kysymyksiisi perjantaina 3.2.2023 klo 13–15 numerossa 040 777 6316. 

  

MIKÄ YKA? 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on 13 000 yhteiskuntaosaajan yhteisö. Toimimme yhteiskunnallisella alalla työskentelevien ja alaa opiskelevien ammatillisena etujärjestönä ja tuemme jäseniämme kaikissa työelämän käänteissä. Lue lisää: yka.fi.