Siirry pääsisältöön

Miksi liittyä opiskelijajäseneksi?

Sinulle, joka oletOpiskelijaMiksi liittyä opiskelijajäseneksi?

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on ammattijärjestö, joka yhdessä opiskelijajärjestönsä Suomen Yhteiskunta-alan ylioppilaiden (SYY) kanssa pitää yhteiskuntaosaajien puolta opiskelu- ja työelämässä. YKA ja SYY ovat olemassa, jotta jokainen yhteiskunta-alan osaaja voi opiskella rauhassa, tehdä merkityksellistä työtä sekä tasapainottaa työ- ja yksityiselämää. 

Liity jäseneksi

Tervetuloa yhteiskuntaosaajien yhteisöön!

YKAsta saat yhteisön, joka jeesaa sinua kaikissa työelämään liittyvissä kysymyksissä. Osaavat juristit tsekkaavat työsopimuksesi, asiantuntijamme auttavat palkkatoiveen laatimisessa ja uravalmentajat antavat vinkkejä CV:n pistämiseksi uuteen uskoon. 

Koulutukset, tapahtumat ja mentorointi pitävät sinut ajan tasalla siitä, millaista osaamista yhteiskunta-alalla tarvitaan. SYYn paikallistoimintaa on tarjolla kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Tule mukaan yhteiskuntaosaajien porukkaan – jäsenmaksu on opiskelijalta vain 28 euroa vuodessa!

Liity jäseneksi!

Tutustu etuihisi jäsenenä!

Tiesithän, että YKAn opiskelijajäsenet ovat oikeutettuja kaikkiin samoihin etuihin ja palveluihin kuin valmistuneetkin jäsenet. Tutustu palveluihisi ja etuihisi!

Työttömyyskassa – miten ja miksi?

Opiskelija, teetkö töitä opintojesi ohella? Tiesithän, että voit kerryttää ansiosidonnaista työttömyysturvaa jo opintojen aikaisesta työskentelystä ja näin turvata tulevaisuutesi ansiot.

Lue työttömyysturvasta

Kysyttävää YKAsta, SYYstä tai jäsenyydestä?

Löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin UKK-sivuiltamme.