Siirry pääsisältöön

Maailmanparannusforum

Palvelumme → Jäsenpalvelut ja -edut → Koulutukset ja tapahtumat → Maailmanparannusforum

Liity sinäkin Maailman­parannusforumiin!

YKAn ja TEKin Maailmanparannusfoorumista saat työkaluja aikamme kinkkisten ongelmien ratkomiseen. Inspiroivat keynote-puhujat, ryhmäharjoitukset ja valmennuskertojen väliset itsenäiset reflektointitehtävät takaavat mahdollisuuden sukeltaa itseen ja ympäröivään yhteiskuntaan uusilla tavoilla.

Maailmanparannusfoorumi on lämminhenkinen ja inklusiivinen tapa jäsentää omaa itseä ja ympäröivää maailmaa sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa. Ajatusten avoin jakaminen ja yhteisen turvallisen tilan luominen ovat foorumin keskiössä. Parhaimmillaan foorumi tarjoaa mahdollisuuden löytää elinikäinen vertaisverkosto aikamme haasteiden pohdintaan.

Valmennuskonsepti tuo yhteen yhteiskunta-alan ja teknologian asiantuntijat ajankohtaisten yhteiskunnallisten teemojen ympärille merkityksellisemmän työelämän luomiseksi.

Seuraava Maailmanparannusforum järjestetään 6.9.–7.12.2023. Aiheena tulevaisuuden hyvä työelämä. Ilmoittaudu mukaan 23.8.2023 mennessä täältä!

Maailmanparannusforumin alumnitapaamiset

Maailmanparannusforumin alumnitapaaminen on  Maailmanparannusforumin käyneille Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry ja Tekniikan akateemiset TEK ry jäsenille suunnattu keskusteleva koulutustilaisuus, joka toteutetaan joka toukokuu. Näin kaikilla maailmanparannusforumin käyneillä on mahdollisuus jatkaa keskusteluja polttavista ja ajankohtaisista aiheista. Vuoden 2023 alumnitapaamisen aiheena on informaatiovaikuttaminen ja teemaan alustaa toimittaja tietokirjailija Jessikka Aro. Alumnitapaamiset on tarkoitettu vain Maailmanparannusforumiin aikaisempina vuosina osallistuneille.

Lisätietoa

Meri Tennilä