Siirry pääsisältöön

Maailmanparannusforum

Palvelumme → Jäsenpalvelut ja -edut → Koulutukset ja tapahtumat → Maailmanparannusforum

Liity sinäkin Maailman­parannusforumiin!

YKAn ja TEKin Maailmanparannusfoorumista saat työkaluja aikamme kinkkisten ongelmien ratkomiseen. Inspiroivat keynote-puhujat, ryhmäharjoitukset ja valmennuskertojen väliset itsenäiset reflektointitehtävät takaavat mahdollisuuden sukeltaa itseen ja ympäröivään yhteiskuntaan uusilla tavoilla.

Maailmanparannusfoorumi on lämminhenkinen ja inklusiivinen tapa jäsentää omaa itseä ja ympäröivää maailmaa sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa. Ajatusten avoin jakaminen ja yhteisen turvallisen tilan luominen ovat foorumin keskiössä. Parhaimmillaan foorumi tarjoaa mahdollisuuden löytää elinikäinen vertaisverkosto aikamme haasteiden pohdintaan.

Valmennuskonsepti tuo yhteen yhteiskunta-alan ja teknologian asiantuntijat ajankohtaisten yhteiskunnallisten teemojen ympärille merkityksellisemmän työelämän luomiseksi.

Valmennuskonseptia uudistetaan kevään 2024 aikana ja mm. sen nimi tulee muuttumaan. Uudistettu valmennuskokonaisuus tulossa YKAn tapahtumakalenteriin syksyllä 2024! Seuraa YKAn viestintää ja tapahtumakalenteria.

Maailmanparannusforumin alumnitapaamiset

Maailmanparannusforumin alumnitapaaminen on  Maailmanparannusforumin käyneille Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry ja Tekniikan akateemiset TEK ry jäsenille suunnattu keskusteleva koulutustilaisuus, joka toteutetaan joka toukokuu. Näin kaikilla maailmanparannusforumin käyneillä on mahdollisuus jatkaa keskusteluja polttavista ja ajankohtaisista aiheista.

Vuoden 2024 alumnitapaamisessa 15.5.2024 aiheena on maatalouden reilu siirtymä ja teemaan on alustamassa Tuuli Orasmaa, joka on kirjoittanut Maaseudun Tulevaisuus -kirjan (Vastapaino 2023). Kirjassa käsitellään reilua maataloussiirtymää ja ilmastotoimiin liittyvää kuilua maaseudun ja kaupunkien välillä. Ilmoittautuminen on käynnissä kevään 2024 alumnitapaamiseen nyt! Lue lisää. 

Alumnitapaamiset on pääasiassa suunnattu vain Maailmanparannusforumiin aikaisempina vuosina osallistuneille. Etätapahtumaan voi ilmoittautua myös muut aiheesta kiinnostuneet.

Lisätietoa

Meri Tennilä