Siirry pääsisältöön

Kelan akavalaiset ry

YHDISTYKSEN TAVOITE JA TARKOITUS

Kelan akavalaiset ry:n tarkoitus on toimia Akavan jäsenliittojen jäsenten työpaikkayhdistyksenä. Yhdistyksen jäsenistö koostuu Kelassa työskentelevistä akavalaisesti järjestäytyneistä työntekijöistä, joita on Kelassa lähes tuhat. Yhdistykseen kuului vuonna 2023 noin kolmannes heistä. Yhdistyksen tavoitteena on saada akavalaisille työnantajan tunnustama henkilöstön edustaja Kelan keskeisimpiin yhteistoimintaelimiin.

Voit tutustua yhdistyksen sääntöihin tästä: Kelan Akavalaiset – uudistetut säännöt.

Kelan akavalaiset ry ei peri jäseniltä jäsenmaksua. Toiminta rahoitetaan akavalaisten liittojen pienimuotoisella tuella.

 

HALLITUS

Kelan akavalaiset ry:n sääntöjen mukaan hallitus koostuu puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta ja 3–7 jäsenestä, jotka mieluiten edustavat eri jäsenliittoja. Oheisesta liitteestä löytyy kuluvan kauden hallituksen esittely: Hallitus 2022–2023.

 

JÄSENYYS

Jäsenyys Kelan akavalaisissa on ilmaista ja ainoana kriteerinä on Kela-työn ohella jäsenyys jossain akavalaisessa liitossa. Voit liittyä jäseneksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen kelan.akavalaiset@gmail.com (nimi ja liitto, johon kuulut). Pysyt siis jatkossakin oman liittosi jäsenenä, mutta sen lisäksi kuulut Kelan akavalaisiin.

Omalle liitolle kannattaa myös ilmoittaa Kela-työnantaja, sillä Kelan akavalaiset ry lähettää vuosikokouskutsut ja ajoittain myös tiedotteita liittojen kautta.

 

TAPAHTUMAT

TULEVAT

  • Vuosikokous toukokuussa 2024
  • Suunnitteilla ohjelmaa vuodella 2024 yhdistyksen 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

MENNEET

Yhteystiedot

Kelan akavalaiset ry

sähköposti: kelan.akavalaiset@gmail.com
Facebook: Kelan akavalaiset ry
Instagram: @kelanakavalaiset