Siirry pääsisältöön
21.5.2024

Uusi työpaikkasivusto yhteiskunta-alan osaajille on avattu – avoimet työpaikat kootusti samassa paikassa

YKA ja Duunitori ovat avanneet uuden työpaikkasivuston, joka on suunniteltu erityisesti yhteiskunta-alan osaajille. Tavoitteenamme on tarjota jäsenillemme kohdistettuja työpaikkailmoituksia ja tukea työnhaussa.

Uudelta työpaikkasivustolta löydät avoimia työpaikkoja sekä hyödyllistä sisältöä liittyen työelämään ja työnhakuun. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa työpaikkojen helpon selailun ja henkilökohtaisten hakujen suodattamisen. Voit myös asettaa hakuvahteja ja suodattaa työpaikkoja oman elämäntilanteesi mukaan.

”Yhteiskuntaosaamisen ytimessä on taito ymmärtää yhteiskunnallisia ilmiöitä ja etsiä niihin ratkaisuja muuttuvassa maailmassa. Alan tutkinto antaa hyvät valmiudet työllistyä hyvin erilaisiin tehtäviin, monipuolisia johtamistaitoja ja kyvyn sopeutua työelämän muutoksiin nopeasti. Koska tutkinto ei pääsääntöisesti valmista tiettyyn ammattiin, se tekee kuitenkin työnhausta haastavampaa”, YKAn osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä valottaa.

Yhteiskunta-alan osaajille on kysyntää työelämässä

YKA toteuttaa vuosittain työmarkkinatutkimuksen, joka antaa arvokasta tietoa jäsentemme sijoittumisesta työmarkkinoille. Tuoreimmat tulokset osoittavat, että yhteiskunta-alan koulutustausta tarjoaa laajoja työllistymismahdollisuuksia eri sektoreilla, vaikka taloudelliset vaihtelut vaikuttavatkin työpaikkojen saatavuuteen.

”Halusimme avata työpaikkasivuston, jotta se auttaisi vastaamaan paremmin yhteiskuntaosaajien tarpeita. Sivustolla on tietoa siitä, minkälaisissa tehtävissä ykalaiset voisivat toimia. Sivuston avulla voi myös harjoitella sanoittamaan osaamistaan monipuolisesti, mikä voi olla haasteellista etenkin uran alkuvaiheessa oleville”, jatkaa Tennilä.

Tavoitteenamme on kannustaa jäseniämme laajentamaan näkemyksiään omasta sijoittumisestaan työmarkkinoilla ja hyödyntämään uuden työpaikkasivustomme tarjoamia mahdollisuuksia.

Lisätietoja

Meri Tennilä
Osaamispalveluiden asiantuntija
meri.tennila@yka.fi

Mona Zabihian
Viestinnän asiantuntija
mona.zabihian@yka.fi

Avoimet työpaikat

Löydät uusilta verkkosivuilta kootusti alan avoimet työpaikat: