Siirry pääsisältöön

Ajankohtaista - Töissä YKAssa

Kuvassa Magdaleena Selkee istuu sohvalla YKAn toimistolla.

Magdaleena Selkee YKAn lakiasiantuntijaksi

YKAlla aloitti maanantaina 18.3 uusi lakiasiantuntija. Magdaleena Selkee työskentelee aluksi osa-aikaisesti ja vastaa jäsentemme työelämän lakineuvonnasta yhdessä juristiemme kanssa.

Lue lisää

Esittelyssä YKA-lähettiläät

15.9.2021Tutustu YKA-lähettiläisiin! Lähettiläät syventyvät YKAn toimintaan ja palveluihin jäsenen näkökulmasta.

Yhteisöllisyyttä, edunvalvontaa ja paremman maailman rakentamista – YKA opiskelijalähettiläiden silmin

4.6.2021Lähettiläät tutustuivat YKAan ja SYYhyn lähes vuoden ajan. Mitä lähettiläskaudesta jäi käteen ja miksi heidän mielestään ammattijärjestön jäsenyys kannattaa? Lue lisää alta!

Ambassadörer som erfarenhetsexperter

23.3.2021

Töissä YKAssa: Lähettiläät kokemusasiantuntijoina

19.2.2021YKAn ensimmäiset opiskelijalähettiläät aloittivat toimessaan syyskuussa 2020. He tutustuvat liiton palveluihin ja kertovat kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa erilaisin sisällöin. Lähettiläät ovat ryhtyneet työhön innolla. Tutustu lähettiläisiin!

Töissä YKAssa: Hallintopäälliköltä hoituvat monenlaiset projektit

3.5.2019Missä projekti, siellä Marjut! Hallintopäällikkö Marjut Soininen on ollut monessa kehittämishankkeessa mukana jo vuodesta 2007. Lue, mitä kaikkea Marjutin työhön kuuluu perinteisen taloushallinnon lisäksi.

Töissä YKAssa: Palvelujohtaja päivittää jatkuvasti tilannekuvaa

14.3.2019Runsas kaksi vuotta sitten YKAssa aloitti palvelujohtajan tehtävässä hallintotieteiden maisteri Maria Teikari. Uusi pesti perustettiin, kun liiton hallitus halusi vahvistaa toimiston johtamisresurssia ja panostaa palveluiden jäsenlähtöiseen kehittämiseen. Millaista on palvelujohtajan työ? Mikä on Marian ohjenuora johtajuuteen?

Töissä YKAssa: Neuvottelupäällikkö löytää jäsenyhteyden palkkaneuvonnasta

25.1.2019Yksityisen sektorin neuvottelupäällikkö Nuutti Pursiainen kiertää kokouksesta ja tapaamisesta toiseen. Välillä hän ehtii antaa jäsenille palkkaneuvontaa, mikä pitää tärkeää jäsenyhteyttä yllä. Miten Nuutin pitkä ura ammattiliitossa sai alkunsa? Ja miten rusakot vaikuttivat alun perin ammatinvalintaan?

Töissä YKAssa: taloustilanne heijastuu juristin työhön

17.1.2019Töissä YKAssa -esittelysarja jatkuu lakimies Jukka Nohterin haastattelulla. Lakimiehen työn keskiössä on jäsenneuvonta, joka onkin yksi tärkeimmistä YKAn palveluista. Mikä on motivoinut Jukkaa työssään jo 11 vuoden ajan?

Töissä YKAssa: Viestintäpäällikkö kannustaa visertämään

29.11.2018Kahdeksan vuotta sitten liitto sai ensimmäisen virallisen viestijänsä, kun silloinen asiamies Kati Ahtiainen valittiin viestintäpäälliköksi. Mitä kaikkea kuuluu järjestöviestijän työnkuvaan? Keitä ovat liittolähettiläät? Ja miksi viestintäpäällikkö iloitsee twiittaavista kollegoistaan?

Töissä YKAssa: Osaamispalveluiden asiantuntija ennakoi tulevaa

21.11.2018Minkälaisia taitoja tulisi harjoittaa, jotta pärjää ja menestyy työelämässä? Minkälaisia työmahdollisuuksia avautuu milläkin osaamistaustalla? Muun muassa näitä kysymyksiä pohtii työssään YKAssa elokuun lopulla aloittanut osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, jonka tehtäviin kuuluu osaamispalveluiden konseptointi ja toteuttaminen sekä kouluttaminen ja koulutuksista vastaaminen.

Töissä YKAssa: Toiminnanjohtaja ei turhia päsmäröi

9.11.2018Tällä viikolla esittelyn kohteena on toiminnanjohtaja Simo Pöyhönen, jonka työtehtävien monipuoliseen kirjoon kuuluu niin liiton äänitorvena toimiminen kuin järjestön toiminnasta ja taloudesta huolehtiminen.

Töissä YKAssa: Neuvottelupäällikkö työskentelee ay-toiminnan ytimessä

26.10.2018YKAn julkisen sektorin neuvottelupäällikön Petri Toiviaisen työ juontaa ammattiliittojen alkuperäisestä tarkoituksesta, yhteisöön perustuvasta neuvotteluvoimasta. Mitä kaikkea kuuluu neuvottelupäällikön työhön? Lue Petrin haastattelu!