Siirry pääsisältöön

Työnhaun vertaisryhmät

Sinulle, joka oletTyötön tai työnhaussa → Työnhaun vertaisryhmät

Vertaisryhmät työnhakusi tukena

YKA järjestää työttömille jäsenilleen koulutuksia ja työnhaun vertaisryhmiä yhteistyössä muiden liittojen ja toimijoiden kanssa. Omaehtoisen työllistymisen tuen yhdistysten (OTTY) toimintaa järjestetään kolmen eri yhdistyksen kautta: Rekryboosteri (koko Suomi), Urapurje (Varsinais-Suomi) ja Momentum (Pohjois-Suomi).

Tutustu toimintaan, osallistu koulutuksiin ja hae mukaan vertaisryhmiin, joissa on hyvät tulokset!

Jos olet työtön tai jäämässä työttömäksi (esim. yt-neuvottelut ovat käynnissä työpaikallasi), tarkista jäsenrekisterissä olevat tietosi! Koulutustarjontaa kannattaa itse seurata, mutta kutsumme ajoittain tilaisuuksiin työttömiä jäseniämme jäsenrekisteripoimintojen perusteella. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Koko Suomi: Rekryboosteri

Rekryboosteri on tarkoitettu toiminnan taustalla olevien yhdeksän akavalaisten jäsenliittojen työttömille jäsenille. Voit osallistua Rekryboosteri-pienryhmiin asuinpaikkakunnastasi riippumatta! Kaikkien ryhmien käytössä on uravalmentajien laatima kattava ohjelma ja työnhakua tukevat tehtävät, joista osa tehdään itsenäisesti ja osa ryhmän kanssa. Pienryhmät kokoontuvat viikoittain kuuden viikon ajan. Rekryboosteri-ryhmiä käynnistyy viikoittain. Touko-elokuussa toiminta on kesätauolla.

Pohjois-Suomi: Optimum

Optimum tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia urapalveluita maksuttomasti pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille. Palveluihin ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa! Optimumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan. Koko Pohjois-Suomen korkeakoulutettujen tavoittamiseksi keskeisiä valmennussisältöjä tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina.

Varsinais-Suomi: Urapurje

Urapurje on perustettu vuonna 2004 palvelemaan varsinaissuomalaisia korkeakoulutettuja, esihenkilöitä ja asiantuntijoita työurakysymyksissä. Vinssi-pienryhmätoiminta antaa monipuolista tukea työnhakuusi. Vinssi on vertaistoimintaa, jonka tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään, tunnistamaan ja markkinoimaan omaa osaamistaan.

Lisätietoa

Meri Tennilä