Siirry pääsisältöön

SYYn liittohallitus

Mikä liittohallitus?

SYYn päätöksenteosta vastaa SYYn liittohallitus, joka koostuu eri yhteiskuntatieteellisen alan tiedekuntien opiskelijaedustajista. Liittohallituksen toimintakausi on kalenterivuosi. SYYn liittokokous edustaa SYYn ylintä päättävää elintä ja SYYn liittohallitus toimii on SYYn toimeenpanevana elimenä. 

SYYn liittohallitus on SYYn, YKAn opiskelijajärjestön, tavoitteiden toteutumisesta huolehtiva elin. Hallituksen jäsenet ovat usein paikallishallituksien toimijoita, mutta kaikki SYYn jäsenet voivat hakea hallitukseen. Liittohallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa ja pitää kokoustaukoa kesä- ja heinäkuussa. 

Liittohallitus toimii tiiviissä yhteistyössä liiton ja SYYn paikallisjärjestöjen kanssa. Liittohallituksen tehtävänä on toimia opiskelijoiden äänenä liiton toiminnassa ja yhteiskunnallista alaa opiskelevien keskuudessa. 

Vuoden 2022 liittohallituksen jäsenet ja yhteystiedot löydät alta.

Yhteystiedot

Suvi Kilpijärvi
SYYn liittohallituksen puheenjohtaja
syy-puheenjohtaja@yka.fi
044 293 0585

Varapuheenjohtaja: Heidi Nurmi
Sihteeri: Olivia Jokinen
Edunvalvontatiimi: Juuso Kääriäinen, Leona Pälvimäki, Henrik Telkki ja Sara Ristimäki. Tiimin vastuuvetäjänä toimii Juuso Kääriäinen.
Viestintätiimi: Franseska Kärkkäinen ja Sanna Verkasalo. Tiimin vastuuvetäjänä toimii Franseska Kärkkäinen.
Projektitiimi: Heidi Nurmi, Olli Castrén ja Noora Heiskanen

Jos sinua kiinnostaa hakea vuoden 2023 liittohallitukseen, ole yhteydessä paikallisjärjestöösi tai SYYn liittohallituksen puheenjohtaja Suvi Kilpijärveen.