Siirry pääsisältöön

SYY-Wasa

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Wasa

SYY-Wasa ry toimii Vaasan yliopiston ja Åbo Akademin Vaasan yksikön yhteiskunnallisen alan opiskelijoiden yhteistoimintajärjestönä. Yhdistys tekee myös läheistä yhteistyötä paikallisten ainejärjestöjen kanssa.

Tule mukaan toimintaan!

SYY-Wasa järjestää joka lukuvuosi erilaista toimintaa ja toimintamme pääpiste on työelämätapahtumissa. Pyrimme tukemaan toiminnallamme opiskelijoiden valmiuksia työelämään. Järjestämme esimerkiksi paikallisia excursioita eli työpaikkavierailuja ja meille saa heittää toiveita vierailukohteista! Sen lisäksi olemme järjestäneet CV-kuvauksia sekä koulutuksia LinkedInin ja ansioluettelon tekemiseen. Työelämätapahtumien lisäksi järjestämme myös erilaisia vapaa-ajan tapahtumia, koska välillä täytyy rentoutua ja pitää hauskaa. Olemme järjestäneet esimerkiksi peli-iltoja, uusien opiskelijoiden tutustumisiltaa ja meidän perinteisen vapputapahtumamme.

Monta hyvää SYYtä lähteä mukaan toimintaan ja tapahtumiimme! Lisätietoa toiminnasta voi kysyä rohkeasti keneltä tahansa hallituksen jäseneltä. Me ollaan täällä teitä varten!

Ota yhteyttä hallitukseen: syy-wasa@uwasa.fi

Hallitus 2024

Hallitukseen saat yhteyden sähköpostilla osoitteesta SYY-Wasa@uwasa.fi

Nea Irri, puheenjohtaja
Sini Voutilainen, varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja
Viivi Koskinen, projekti- ja viestintävastaava
Julia Nylander, työelämä- ja excursiovastaava
Nicole de Oliveira, sihteeri ja tietosuojavastaava

Liity SYY-Wasan jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Wasan jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Wasa). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi Oma YKA -asioinnista, johon voit kirjautua pankkitunnuksesi tai puhelinnumerosi avulla.