Siirry pääsisältöön

SYY-Turku

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Turku

Tule mukaan toimintaan!

SYY-Turku ry toimii Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteiskunnallisten tiedekuntien opiskelijoiden yhteistoimintajärjestönä. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat erilaiset tapahtumat seminaareista vappugrillailuihin, kotimaan excursiot sekä ennen kaikkea ajankohtaisen työelämää koskevan tiedon välittäminen opiskelijoille.

SYY-Turku painottaa toiminnassaan kahden yliopiston erilaisten tarpeiden huomioonottamista. Uusien opiskelijoiden illat sekä kastajaisrastien pitäminen ovat syksyisin yhdistyksen kalenterissa mukana, mutta myös valmistuneiden onnitteleminen tiedekunnan publiikissa on osa yhdistyksen toimintaa.  Nykyään pyrimme huomioimaan opiskelijat myös aherruksen keskellä järjestämällä piristäviä tenttikahvituksia ennen yleisten tenttitilaisuuksien alkua. Kaiken vapaamman toiminnan lisäksi SYY-Turku on perinteisesti ollut kiinnostunut myös koulutuspolitiikasta sekä kattojärjestön kannanotoista.

Yhdistyksen toimintaan ovat uudet kasvot aina tervetulleita, ja parhaiten pääset mukaan tulemalla rohkeasti eri tapahtumiin tai osallistumalla yhdistyksen kokouksiin.

Hallitus 2023

Julia Huovinen, puheenjohtaja (julia.huovinen@abo.fi)
Iida Sorsa, varapuheenjohtaja ja viestintävastaava
Nina Puotila, taloudenhoitaja ja tapahtumavastaava
Inna Hirvonen, sihteeri ja tuutorivastaava
Vilma Räike, viestintä-, ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava
Santeri Saarinen, tapahtuma-, yhdenvertaisuus- ja koulutuspoliittinen vastaava
Rebekka Forsberg, Lounais-Suomen YKA-vastaava ja ekskursiovastaava
Kalle Laurikainen, jäsenhankintavastaava
Jaakko Niskakangas, jäsenhankinta- ja tietosuojavastaava
Demitra Ahlskog, liittohallitusedustaja

Varajäsen:
Aksel Tigerstedt

 

 

Liity SYY-Turun jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Turun jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Turku). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.