Siirry pääsisältöön

SYY-Tampere

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Tampere

Tule mukaan toimintaan!

SYY-Tampere on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n Tampereen paikallisyhdistys. SYY-Tampere toimii yhteiskunta- ja hallintotieteiden opiskelijoiden yhteistoimintajärjestönä, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden ja työelämän välistä vuorovaikutusta. Yhdistys haluaa tarjota mielekästä toimintaa niin uusille kuin vanhoillekin opiskelijoille.

Yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa (työelämäpäivät, ekskursiot ja saunaillat) on mahdollisuus kuulla työelämässä jo olevien kokemuksia ja kasvattaa omaa työelämätietoutta. SYY-Tampereen pyrkimyksenä on antaa opiskelijalle tietoa ammatinvalintaan suuntautuvissa kysymyksissä, jotka auttavat opiskelijaa työllistymään koulutusta vastaaviin tehtäviin. Lisäksi tapahtumissa saa uusia tuttavuuksia muista yhteiskuntatieteellisen alan opiskelijoista.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Hallitus 2024

Tatu Heiskanen, puheenjohtaja (puheenjohtaja@syytampere.fi)
Firosa Arsad, varapuheenjohtaja ja ainejärjestövastaava
Heidi Pietilä, sihteeri
Miika-Samuel Rostedt, rahastonhoitaja
Aapo Johansson, viestintävastaava
Saara Vuorenmaa, viestintävastaava
Matias Mena, liittohallitusedustaja
Iris Mikkonen, tapahtumavastaava

Liity SYY-Tampereen jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Tampereen jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Tampere). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi Oma YKA -asioinnista, johon voit kirjautua pankkitunnuksesi tai puhelinnumerosi avulla.