Siirry pääsisältöön

SYY-Tampere

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Tampere

Tule mukaan toimintaan!

SYY-Tampere on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n Tampereen paikallisyhdistys. SYY-Tampere toimii yhteiskunta- ja hallintotieteiden opiskelijoiden yhteistoimintajärjestönä, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden ja työelämän välistä vuorovaikutusta. Yhdistys haluaa tarjota mielekästä toimintaa niin uusille kuin vanhoillekin opiskelijoille.

Yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa (työelämäpäivät, ekskursiot ja saunaillat) on mahdollisuus kuulla työelämässä jo olevien kokemuksia ja kasvattaa omaa työelämätietoutta. SYY-Tampereen pyrkimyksenä on antaa opiskelijalle tietoa ammatinvalintaan suuntautuvissa kysymyksissä, jotka auttavat opiskelijaa työllistymään koulutusta vastaaviin tehtäviin. Lisäksi tapahtumissa saa uusia tuttavuuksia muista yhteiskuntatieteellisen alan opiskelijoista.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Hallitus 2022

Sanna Verkasalo, puheenjohtaja (sanna.verkasalo@tuni.fi)
Aino Uutela, varapuheenjohtaja ja ainejärjestövastaava
Roope Rannikko, sihteeri
Iira Ainiala, rahastonhoitaja
Sylvi Mäkeläinen, kopo- ja excuvastaava
Jasmin Koivuviita, viestintävastaava
Laura Eklin, viestintävastaava
Noora Heiskanen, liittohallitusedustaja
Juho Pitkänen, jäsenhankintavastaava
Anni Heikkilä, tapahtumavastaava

Varajäsenet:
Elisa Airasvirta
Sanni Majamaa

Liity SYY-Tampereen jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Tampereen jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Tampere). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.