Siirry pääsisältöön

SYY-Tampere

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Tampere

Tule mukaan toimintaan!

SYY-Tampere on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n Tampereen paikallisyhdistys. SYY-Tampere toimii yhteiskunta- ja hallintotieteiden opiskelijoiden yhteistoimintajärjestönä, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden ja työelämän välistä vuorovaikutusta. Yhdistys haluaa tarjota mielekästä toimintaa niin uusille kuin vanhoillekin opiskelijoille.

Yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa (työelämäpäivät, ekskursiot ja saunaillat) on mahdollisuus kuulla työelämässä jo olevien kokemuksia ja kasvattaa omaa työelämätietoutta. SYY-Tampereen pyrkimyksenä on antaa opiskelijalle tietoa ammatinvalintaan suuntautuvissa kysymyksissä, jotka auttavat opiskelijaa työllistymään koulutusta vastaaviin tehtäviin. Lisäksi tapahtumissa saa uusia tuttavuuksia muista yhteiskuntatieteellisen alan opiskelijoista.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Hallitus 2023

Katariina Partanen, puheenjohtaja (katariina.partanen@tuni.fi)
Tatu Heiskanen, varapuheenjohtaja ja ainejärjestövastaava
Miira Parhiala, sihteeri ja kopovastaava
Janika Heiskanen, rahastonhoitaja
Antti Herkman, excuvastaava
Ami Lehtinen, viestintävastaava
Sanni Marttila, viestintävastaava
Väinö Nurminen, liittohallitusedustaja
Henrik Rantala, jäsenhankinta- ja tapahtumavastaava
Miri Ahonen, tapahtumavastaava
Sanna Verkasalo, jäsenhankintavastaava

Liity SYY-Tampereen jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Tampereen jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Tampere). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.