Siirry pääsisältöön

SYY-Lappi

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Lappi

Tule mukaan toimintaan!

SYY-Lappi ry on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n paikallisyhdistys Lapin yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoille. SYY-Lappi toimii Lapin yliopiston yhteiskuntatieteellisillä ja hallintotieteellisillä koulutusaloilla opiskelevien yhteistoimintajärjestönä ja kehittää opiskelijoiden työelämätietoisuutta. 

Järjestö auttaa rakentamaan opiskelijoiden ja työelämän välisiä suhteita erilaisten tapahtumien, infotilaisuuksien ja seminaarien kautta. Opiskelijat pääsevät tutustumaan mahdollisiin tuleviin työnantajiin ja saavat konkreettisen kuvan työstä. SYY-Lappi on myös mukana elävöittämässä opiskelijan arkea muun muassa järjestämällä illanviettoja jäsenilleen. Illanviettoihin ja muihin tapahtumiin osallistumalla saa mielenkiintoisia kokemuksia ja pääsee tutustumaan muihin oman alan opiskelijoihin.

Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme ja osallistu tapahtumiimme! Lisätietoa voi kysyä puheenjohtajalta sekä muulta hallitukselta (yhteystiedot alapuolella).

Hallitus 2023

Henrik Telkki, puheenjohtaja htelkki@ulapland.fi

Hallituksen jäsenet:

Olivia Jokinen
Timo Lappalainen

Liity SYY-Lapin jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Lapin jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Lappi). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.