Siirry pääsisältöön

SYY-Kuopio

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Kuopio

SYY-Kuopio on Suomen Yhteiskunta-alan Korkeakoulutetut SYY ry:n Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella toimiva paikallisyhdistys. Me edustamme kampuksen yhteiskunta- ja hallintotieteisiin suuntautuvia tutkinto-opiskelijoita.

Tule mukaan toimintaan!

Toimintamme perimmäisenä tavoitteena on ajaa Teidän – kuopiolaisten yhteiskunta-alan opiskelijoiden – etua, tarjota tietoutta ammattiliitostamme, sekä omalta osaltamme tarjota valmiuksia työelämään. Erityisesti tämä tapahtuu työelämävierailuin Kuopiossa ja sen lähiseuduilla toimiviin, yhteiskuntatieteilijöitä työllistäviin työpaikkoihin. Lisäksi olemme yleensä kerran vuodessa tehneet kauemmas – esimerkiksi viime vuonna ulkoministeriöön ja ammattiliittomme toimistolle – suuntautuvan ekskursion. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia mahdollisista vierailukohteista. Lisäksi järjestämme kahvituksia ja ständitoimintaa sivistämään ja piristämään jäsenistöämme.

Eihän toki toimintamme olisi mitään ilman pientä hassuttelua ja uusia tuttavuuksia, mistä syystä toimintamme toinen painopiste on hauskanpidossa ja yhdessäolossa. Järjestämmekin erilaisia matalan kynnyksen tapahtumia, kuten sitsejä, pikkujouluja, vapputempauksia tai vaikkapa jo perinteeksi muodostunut fukseille suunnattu katujuna-ajelun Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry:n kanssa.

Siinäpä SYYtä lähteä mukaan!

Hallitus 2023

Aino Hassinen, puheenjohtaja (ainohas@student.uef.fi)
Sofia Nevakivi, varapuheenjohtaja & viestintävastaava
Anni Hämäläinen, sihteeri
Miia Prusi, rahastonhoitaja
Sara Ristimäki, koulutuspoliittinen vastaava
Tilda Nyman, tapahtumavastaava
Beda Tuuri, yhteistyövastaava
Mervi Saaranen, yhdenvertaisuus- & viestintävastaava
Sylvi Lehmonen, viestintävastaava

 

Koko hallituksen tavoittaa osoitteesta syy.kuopio(at)gmail.com.

Voit myös liittyä SYY-Kuopion sähköpostilistalle! Liity lähettämällä tyhjä viesti osoitteeseen syy-kuopio-subscribe(at)lists.uef.fi.

Liity SYY-Kuopion jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Kuopion jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Kuopio). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.