Siirry pääsisältöön

SYY-Jyväskylä

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Jyväskylä

SYY-Jyväskylä ry on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaiden Jyväskylän paikallisjärjestö. SYY-Jyväskylä järjestää erityisesti työelämään liittyviä tapahtumia Jyväskylän yliopiston YFI-laitoksen opiskelijoille.

Tule mukaan toimintaan!

SYY-Jyväskylä järjestää erityisesti työelämään liittyviä tapahtumia Jyväskylän yliopiston YFI-laitoksen opiskelijoille:  saunailtoja, infotilaisuuksia, alumni-iltoja, työelämävierailuja jyväskyläläisiin organisaatioihin sekä ekskursioita muille paikkakunnille.

Järjestettävien tapahtumien lisäksi SYY-Jyväskylä on myös aktiivisesti mukana koulutus- ja työmarkkinapolitiikan seurannassa; otamme tarvittaessa kantaa asioihin ja ajamme YFI-laitoksen opiskelijoiden etuja. Lisätietoa löydät omasta blogistamme, tai tulemalla suoraan mukaan toimintaan tapahtumien ja kokousten kautta!

Hallitus 2023

Marika Lumiharju, puheenjohtaja (marika.im.lumiharju@student.jyu.fi)

Ella-Roosa Mäkinen, varapuheenjohtaja & viestintävastaava
Ilmari Tiusanen, sihteeri ja sidosryhmävastaava
Veera Eloranta, taloudenhoitaja
Siiri Kettunen, koulutuspoliittinen vastaava
Eero Kautonen, tapahtuma- ja fuksivastaava

Varajäsenet
Antti Avoranta
Miska Saari
Alex Stepanoff

Liity SYY-Jyväskylän jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Jyväskylän jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Jyväskylä). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.