Siirry pääsisältöön

SYY-Joensuu

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Joensuu

SYY-Joensuu ry on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaiden Joensuun paikallisjärjestö. SYY-Joensuu toimii Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen yhteiskuntatieteellisillä ja hallintotieteellisillä koulutusaloilla opiskelevien yhteistoimintajärjestönä.

Tule mukaan SYY-Joensuuhun!

Yhdistys pyrkii toiminnallaan edistämään opiskelijoiden ja työelämän sekä oman liiton välisiä suhteita. SYY-Joensuu järjestää lukuvuoden aikana erilaista toimintaa, jonka tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden työelämätietoutta sekä välittää ajankohtaista tietoa asioista. Asiapitoisten tapahtumien ja infotilaisuuksien lisäksi toimintaan kuuluvat myös rennommat illanvietot.

SYY-Joensuun ajankohtaisista tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla sekä yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Tapahtumiin osallistumalla pääsee tutustumaan järjestön toimintaan sekä tapaamaan muita oman alan opiskelijoita. Tervetuloa mukaan! Löydät liittymislomakkeen sivun alalaidasta.

Hallitus 2023

Koko hallituksen tavoitat osoitteesta syy.joensuu(at)gmail.com.

Aaro Koivuranta, puheenjohtaja
Marko Koskelo, liittohallitusedustaja
Emilia Timonen, hallituksen jäsen
Senja Ylipekkala, hallituksen jäsen
Eerika Tuomaala, hallituksen jäsen

Liity SYY-Joensuun jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Joensuun jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Joensuu). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.