Siirry pääsisältöön

SYY-Joensuu

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Joensuu

SYY-Joensuu ry on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaiden Joensuun paikallisjärjestö. SYY-Joensuu toimii Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen yhteiskuntatieteellisillä ja hallintotieteellisillä koulutusaloilla opiskelevien yhteistoimintajärjestönä.

Tule mukaan SYY-Joensuuhun!

Yhdistys pyrkii toiminnallaan edistämään opiskelijoiden ja työelämän sekä oman liiton välisiä suhteita. SYY-Joensuu järjestää lukuvuoden aikana erilaista toimintaa, jonka tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden työelämätietoutta sekä välittää ajankohtaista tietoa asioista. Asiapitoisten tapahtumien ja infotilaisuuksien lisäksi toimintaan kuuluvat myös rennommat illanvietot.

Seuraamalla SYY-Joensuun Facebook-sivua ja Instagram-tiliä @syy_joensuu saat tiedon ajankohtaisista tapahtumista!

Tapahtumiin osallistumalla pääsee tutustumaan järjestön toimintaan sekä tapaamaan muita oman alan opiskelijoita. Tervetuloa mukaan! Löydät liittymislomakkeen sivun alalaidasta.

Hallitus 2024

Koko hallituksen tavoitat osoitteesta syy.joensuu(at)gmail.com.

Eriikka Tuomaala, puheenjohtaja
Aida-Sofia Kosig, varapuheenjohtaja ja sihteeri
Laura Tarvainen, viestintävastaava
Senja Ylipekkala, taloudenhoitaja
Mette Asp, hallituksen jäsen

Liity SYY-Joensuun jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Joensuun jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Joensuu). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi Oma YKA -asioinnista, johon voit kirjautua pankkitunnuksesi tai puhelinnumerosi avulla.