Siirry pääsisältöön

SYY-Joensuu

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Joensuu

SYY-Joensuu ry on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaiden Joensuun paikallisjärjestö. SYY-Joensuu toimii Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen yhteiskuntatieteellisillä ja hallintotieteellisillä koulutusaloilla opiskelevien yhteistoimintajärjestönä.

Tule mukaan SYY-Joensuuhun!

Yhdistys pyrkii toiminnallaan edistämään opiskelijoiden ja työelämän sekä oman liiton välisiä suhteita. SYY-Joensuu järjestää lukuvuoden aikana erilaista toimintaa, jonka tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden työelämätietoutta sekä välittää ajankohtaista tietoa asioista. Asiapitoisten tapahtumien ja infotilaisuuksien lisäksi toimintaan kuuluvat myös rennommat illanvietot.

SYY-Joensuun ajankohtaisista tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla sekä yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Tapahtumiin osallistumalla pääsee tutustumaan järjestön toimintaan sekä tapaamaan muita oman alan opiskelijoita. Tervetuloa mukaan! Löydät liittymislomakkeen sivun alalaidasta.

Hallitus 2022

Koko hallituksen tavoitat osoitteesta syy.joensuu(at)gmail.com.

Kiira Kukkonen, puheenjohtaja (kiirj@student.uef.fi)
Leona Pälvimäki, varapuheenjohtaja, sihteeri ja liittohallitusedustaja
Enni Alm, talousvastaava
Susanna Haverinen, tiedotusvastaava
Sanni Penttinen, tiedotusvastaava
Aaro Koivuranta, tiedotusvastaava
Henry Lesell, työpaikkavierailuvastaava
Kalevi Hämäläinen, työpaikkavierailuvastaava
Marko Koskelo, hallituksen jäsen

Liity SYY-Joensuun jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Joensuun jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Joensuu). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.