Siirry pääsisältöön

SYY-Helsinki

Sinulle, joka oletOpiskelijaSYY → SYY-Helsinki

Tule mukaan SYY-Helsinkiin!

Yhdistyksen tarkoituksena on yhdistää Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoita ja kehittää suhteita työelämään ja omaan liittoon. Vaikka Valtsikan ainejärjestöt ja tiedekuntajärjestö Kannunvalajat ry järjestävät monimuotoista toimintaa riehakkaasta hauskanpidosta ajankohtaisiin keskustelutilaisuuksiin, löytyy työelämäsuhteiden kehittämisessä aina tilaa uusille avauksille ja resursseille. Yhdessä rakennamme tärkeitä verkostoja opiskelijoiden ja työelämän välille sekä tarjoamme molempia osapuolia hyödyttävää informaatiota.

Kaikki Helsingin Valtiotieteellisessä tiedekunnassa opiskelevat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan SYY-HYn toimintaan. Toiminnasta – excuista, keskustelutilaisuuksista yms. – tiedotetaan pääasiassa Kannunvalajien sähköpostilistalla. SYY-HY osallistuu myös aktiivisesti valtakunnalliseen yhteistyöhön SYYn erilaisten tapahtumien kautta.

Opiskeletko valtsikassa ja kuulut YKAan, mutta et ole vielä SYY-Helsingin jäsen? Löydät liittymislomakkeen tämän sivun alalaidasta.

Hallitus 2023

Evelina Niskanen, puheenjohtaja (evelina.niskanen@gmail.com)
Semra Shakir, varapuheenjohtaja ja viestintävastaava
Senja Vuolanne, opiskelijajärjestö- ja työelämävastaava
Hanna Kauppinen, työelämävastaava
Sara Mononen, sihteeri, jäsenhankinta- ja viestintävastaava
Samuli Leppämäki, taloudenhoitaja

Liity SYY-Helsingin jäseneksi!

Jos et YKAan liittyessäsi samalla liittynyt SYY-Helsingin jäseneksi, voit tehdä sen nyt ilmoittamalla asiasta jäsenpalveluumme (jasenasiat@yka.fi). Kerro sähköpostissa koko nimesi, jäsennumerosi ja se järjestö, johon haluat liittyä (tässä tapauksessa SYY-Helsinki). Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jäsenasioinnista, johon voit kirjautua puhelinnumerosi avulla.