Siirry pääsisältöön

YKALAISTEN SOSIAALITYÖN VERKOSTO

Palvelumme  Jäsenpalvelut ja -edut  Ykalaisten sosiaalityön verkosto

Ykalaisten sosiaalityön verkosto

Tiesitkö, että ykalaisilla on oma sosiaalityön verkosto? Verkosto on luotu kollegiaalisen tuen, verkostoitumisen ja alalle tärkeiden teemojen edistämiseksi. Verkoston tapaamisissa on mahdollista keskustella omaa työtä ja alaa askarruttavista asioista, kuulla ajankohtaisista lakihankkeista ja tavata verkon välityksellä kollegoita ympäri Suomea. Verkosto kokoontuu etänä Teams-alustalla.

Verkoston toiminta on kohdistettu ykalaisille sosiaalityön- ja työntekijöiden parissa työskenteleville tai alalta tutkinnon omaaville. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet ykalaiset.

Kiinnostuitko? Liity mukaan verkoston sähköpostilistalle

Mukaan verkostoon pääsee liittymällä sen sähköpostilistalle. Tämä onnistuu helposti laittamalla viestiä YKAn Ainomaija Rajoolle (ainomaija.rajoo@yka.fi). Ilmoita viestissä nimesi ja sähköpostiosoite, joilla verkoston listalle haluat. Sähköpostilistan kautta saat tiedot tapaamisista.

Verkoston vetäjänä toimii lehtori ja sosiaalityöntekijä Teija Kynkäänniemi. Kynkäänniemi on koulutukseltaan VTM, YTM ja KM ja työskennellyt sosiaalityöntekijänä kuntasektorilla sekä sosiaalialan lehtorina ammattikorkeakoulussa.

Lisätietoja:

Toiminta jatkuu syksyllä

Verkoston seuraavat tapaamiset järjestetään syksyllä 2024 verkkoyhteydellä. Liity verkoston sähköpostilistalle ja seuraa YKAn jäsenviestintää, niin saat tiedot sosiaalityön verkoston tapaamisista.