Siirry pääsisältöön
8.11.2023

Varaa lomahuoneisto jäsenetuhintaan

Member+ on akavalaisten oma jäsenetupalvelu, jonka kautta voit vuokrata niin YKAn kuin myös muiden akavalaisten liittojen jäsenille tarkoitettuja lomahuoneistoja. Lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima alennuksia ja tarjouksia erilaisista tuotteista ja palveluista.

Pääset kirjautumaan Member+-palveluun klikkaamalla YKAn logoa ja käyttämällä samoja tunnuksia kuin Oma YKA -palvelussa. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.

 

Viikkoja ei arvota – ykalaisilla on omiin kohteisiin ennakkovarausoikeus

Voit tehdä varauksen suurimpaan osaan Member+-palvelussa olevista kohteista kuuden kuukauden päähän varaushetkestä. Tästä poikkeuksena ovat YKAn omistamat kohteet, kuten Rukanjurmu, joihin ykalaisilla on ennakkovarausoikeus. Se tarkoittaa sitä, että voit varata kohteita seitsemän kuukauden päähän varaamispäivästä. Näissä kohteissa ykalaisilla on myös muita alemmat hinnat.

Ykalaisten omat kohteet näet Liittosi lomahuoneistot -otsikon alla, kun kirjaudut Member+-palveluun.

Uusi varausviikko avautuu perjantain ja lauantain välisenä yönä, jos kohteen vaihtopäivä on lauantai. Viikkoa lyhyemmät varaukset avautuvat useimpiin kohteisiin silloin, kun varauksen alkuun on aikaa alle kuukausi.

Älä jää paitsi lomailusta – tutustu kohteisiin ja varaa oma lomasi jo tänään!