Siirry pääsisältöön
Kädet tietokoneella, kahvikuppi vieressä, valokuva.

Ykalainen, näin ilmoittaudut Eduhousen koulutuksiin!

YKA toteuttaa Excel- ja tekoälykoulutukset yhteistyössä Eduhousen kanssa. Koulutukset ovat maksuttomia YKAn jäsenille ja niihin ilmoittaudutaan suoraan Eduhouseen.  Lue alla olevat ilmoittautumisohjeet tarkkaan, ennen kuin ilmoittaudut koulutuksiin!  Huom! Muut Eduhousen koulutusteemat eivät kuulu sopimuksemme piiriin, eikä YKA osallistu niiden kustannuksiin, jos jäsen päättää niihin ilmoittautua.

Voit antaa palautetta Eduhouse-yhteistyöstä osoitteeseen koulutukset@yka.fi

Ykalainen – näin ilmoittaudut Eduhousen Excel- ja tekoälykoulutuksiin

  1. Tutustu Excel- ja tekoälykurssien tarjontaan, joko YKAn tapahtumakalenterissa tai Eduhousen omien sivujen Excel-kurssikalenterista tai Tekoäly-kurssikalenterista.
  2. Jos päätät osallistua, valitse oikea koulutuspäivä ja paina Ilmoittaudu. (Ilmoittautumisaika päättyy 2 päivää ennen koulutusta. Sen jälkeenkin voi vapaita paikkoja vapaita kysellä chatin kautta).
  3. Lisää yhteystietosi ja kirjaa organisaatioksi ”YKA”. 
  4. Ilmoita YKAn jäsennumerosi ”Lisä- ja laskutustiedot” -kenttään. Huom! Ilman oikeaa jäsennumeroa ilmoittautuneille lähtee lasku koulutuksesta, eikä YKA osallistu koulutuksen kustannuksiin. Löydät jäsennumerosi YKA-uutisista ja OmaYKA-asioinnista.
  5. Valitse maksutavaksi ”Koulutussopimus ja lisenssiasiakas”. 
  6. Hyväksy tietosuoja- ja toimitusehdot.
  7. Paina Lähetä tilaus.
Ilmoittautumisen jälkeen: 
  1. Saat Eduhousesta heti ilmoittautumisen jälkeen vastaanottokuittauksen ja parin päivän sisällä vahvistusviestin kurssipaikasta.
  2. Mahdolliset peruutukset Eduhousen koulutuksiin tehdään suoraan Eduhouseen. Ohjeet löydät vahvistusviestistä. Huom! On tärkeää, että peruutat ilmoittautumisesi, jos sinulle tulee este osallistua. Eduhouse raportoi YKAlle koulutuksissa läsnäolleet ja YKA perii peruuttamattamatta jätetyistä ilmoittautumista 50€ korvauksen. 
  3. Samaisesta syystä – liittyessäsi koulutuksen Teams-alustalle, kirjaudu sisään nimelläsi (etunimi ja sukunimi). Vain näin Eduhouse voi varmasti tunnistaa sinut läsnäolevaksi läsnäoloraportista.

Kysymyksiä?

YKAn ja Eduhousen yhteistyöhön liittyvät kysymykset ja palautteet:
Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fiEduhousen koulutusten sisältöihin ja ilmoittautumisiin liittyvät kysymykset:
trainings@eduhouse.fi
Voit myös hyödyntää Eduhousen sivuilla olevaa chattia: https://trainings.eduhouse.fi/