Siirry pääsisältöön

Futuurin asiantuntijat tukenasi

Palvelumme  Jäsenpalvelut ja -edut  Urapalvelut 
Henkilökohtainen uravalmennus  Futuurin asiantuntijat tukenasi

YKA tarjoaa jäsenilleen laadukasta henkilökohtaista urahyvinvointiohjausta ja uravalmennusta uran erilaisiin muutos- ja nivelkohtiin, ja kun tarvitset asiantuntevaa ja luottamuksellista keskustelu- ja sparrauskumppania oman urasi ja työelämän pohdintoihin. Tarjoamme myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä opiskelijoiden hyvinvointiohjausta.

Palvelun tarjoaa kumppanimme Työvalmennus Futuuri Oy. Futuurin valmentajilla ja terapeuteilla on ratkaisukeskeinen ja sosiodynaaminen ohjausote. Ohjausmenetelmämme perustuvat näyttöön perustuviin menetelmiin. Arvomme – ratkaisukeskeisyys, kumppanuus, tuloksellisuus ja yhteisövastuu – ohjaavat toimintaamme arjessa. Tutustu asiantuntijoihimme!

Solution-focused brief therapy is also available in English! Vår lösningsfokuserad kortterapi fås även på svenska!

Varaa oma valmennusaikasi

Tarvitset ajanvarauksessa jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkirjeistä, jäsenmaksulaskusta tai jäsenen verkkoasioinnista OMA YKA (https://asiointi.yka.fi/). Voit kirjautua verkkoasiointiin puhelinnumerosi avulla. Jos et löydä jäsennumeroasi, voit soittaa liittoon (p. 010 231 0350).

Ajanvarauksen ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä puhelimitse Työvalmennus Futuuriin (p. 010 420 4142 tai uraohjaus@tyovalmennus.fi).

Tutustu valmentajiin

Liselotte

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Koulutus: VTM, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, NLP Practitioner & Coach, Goal Mapping Practitioner, työyhteisösovittelija

Joskus omat voimavaramme eivät riitä kohtaamaan kaikkia elämän tuomia haasteita työ- ja henkilökohtaisessa elämässä. Silloin on hyvä saada puhua ulkopuolisen kanssa. Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina olen läsnä sinua varten. Autan sinua löytämään seuraavat askeleet eteenpäin kuunnellen ja kysellen. Yhdessä löydämme uusia näkökantoja, uusia ajatuksia ja ideoita sekä ratkaisuja. Jos haluat vain puhua asiat läpi ja selkeyttää omia ajatuksiasi, sekin käy.

Paula

Uravalmennus

Koulutus: FM, opettaja, sertifioitu Business Coach, NLP Master Practitioner, muutosmuotoilija

Oletko jo työnhaussa vai tuntuuko ehkä siltä, että suuntasi kaipaa kirkastamista? Pohditaan yhdessä, mitkä ovat tavoitteesi ja miten lähdet tekemään niitä todeksi. Sparraajana ja ajattelukumppanina kuuntelen, autan, kannustan ja haastan sinua – pilke silmäkulmassa. Intoa ja osaamista työskentelyyni ammennan pitkästä kokemuksesta valmentajana, esimiehenä, kehittäjänä ja yrittäjänä.

Päivi

Uravalmennus, urahyvinvointiohjaus

Koulutus: KM (ohjaus/pedag.pätevyys), henkilöstöjohtamisen tradenomi (AMK), PK-yrityksen johtaminen, Kasvuyrityksen johtaminen

Ohjausotteeni on ratkaisukeskeinen ja sosiodynaaminen. Osaamistani ammennan uraohjauksen ja ammatillisen kuntoutuksen parista sekä tarvittaessa yrittäjyyden sekä tiiminvetäjän arjesta. Pääasiassa yksilöllisen uraohjauksen kautta olen päässyt kulkemaan lukemattomia urapolkuja yli 15 vuoden ajan.

Heta

Uravalmennus

Koulutus: KM (Kasvatuspsykologia, pedag.pätevyys)

Lähden ohjauksessani liikkeelle aina yksilöllisesti ja halusta ymmärtää tilannettasi kokonaisvaltaisesti. Olitpa matkallasi kohti työtä, opintoja tai vielä etsimässä suuntaasi, kuljen valmentajana rinnallasi edistäen tilannettasi kanssasi eteenpäin. Hyödynnän valmennuksissani osaamistani eri ikäisten ihmisten ohjauksesta, opetuksesta ja valmennuksesta sekä asiantuntijoiden rekrytoinnin maailmasta eri toimialoilta.

Miia

Urahyvinvointivalmennus, opiskelijoiden hyvinvointiohjaus, ratkaisukeskeinen lyhytterapia (harjoittelu).

Koulutus: Sosionomi (AMK) sosiaalinen kuntoutus, Johtamisen EAT, Ratkaisukeskeinen lyhytterapia (valmistuminen 2023)

Työskentelen asiakkaideni kanssa voimavarakeskeisen ja hyvinvoinnin vahvistamisen viitekehyksestä käsin. Asiakassuhteissani pääsen hyödyntämään yli 15 vuoden kokemustani mielenterveystyöstä sekä työvalmennuksesta. Esihenkilötyön ja yhteisötyöskentelyn kokemus antavat minulle näkökulmia niin yksilöiden kuin yhteisöjen hyvinvoinnin ohjaukseen. Antoisinta työssäni on auttaa asiakastani pohtimaan millä tavalla hän haluaa elämänsä laadun parantuvan ja löytämään itsestään voimavarat niiden muutosten toteuttamiseksi.