Siirry pääsisältöön

Tervetuloa yhteiskuntaosaajien yhteisöön!

Työelämä on palkitsevaa, kehittävää ja joskus haastavaa – siksi me olemme täällä. Olemme yhteiskunta-alan osaajan kumppani kaikissa työelämän käänteissä. Otit sitten ensimmäisiä askelia urallasi tai olet jo pitkän linjan konkari, me huolehdimme urahyvinvoinnistasi, neuvomme työelämän kysymyksissä ja tarjoamme rahanarvoisia jäsenetuja.

Meistä

Kysymyksiä ja vastauksia neuvotteluista: Kunnallisen pääsopimuksen irtisanominen, ylityö- ja vuoronvaihtokielto ja seuraavat askeleet sekä lakkoavustus

SYY-kannanotto: OPISKELIJOIDEN OIKEUS RIITTÄVÄÄN OPINTOTUKEEN TURVATTAVA!

Velanotto tai työskenteleminen ei voi olla opiskelujen rahoittamisen perusta. Opintotuki on nostettava tasolle, jolla sillä pärjää ilman luopumista muusta elämästä, vaatii Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry.

Vinkit parempaan hybridityöhön

Valtakunnallinen etätyösuositus päättyi maanantaina. Syksyn taukoa lukuun ottamatta monet ykalaiset ovat olleet pääosin etätyössä pian kaksi vuotta. Millaiseksi työnteon tavat ja toimintakulttuuri muotoutuvat työpaikoilla? Lue YKAn vinkit parempaan hybridityöhön!

Tule YKAn koulutuksiin ja tapahtumiin!

Jäsenpalvelut ja -edut

YKAn jäsenenä saat laadukkaita palveluita ja rahanarvoisia etuja! Tule mukaan koulutuksiin, hyödynnä vakuutusedut, pyydä neuvoa lakipalvelustamme ja varaa itsellesi henkilökohtainen uravalmennusaika.

Palvelutarjontamme on räätälöity yhteiskunta-alan osaajalle. Ota siis sinulle kuuluvista palveluista ja eduista kaikki irti!

Lue lisää

Tutustu paikallistoimintaan!

Verkostoidu, vahvista ammatillista osaamistasi ja viihdy erilaisissa tapahtumissa muiden yhteiskuntaosaajien seurassa. Tutustu myös paikkakunnasta riippumattomaan senioritoimintaamme!

Seuraa TES- ja VES-neuvotteluja

Keväällä 2022 käynnissä on niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin TES- ja VES-neuvotteluja, jotka vaikuttavat ykalaisten arkeen. Mistä sinun sektorillasi neuvotellaan?

Lue lisää

Pysytään yhteydessä!

Pidä itsesi ajan tasalla YKAn ja yhteiskunta-alan viimeisimmistä tapahtumista. Päivitä jäsentietosi YKAn uudistuneessa asioinnissa! Voit kirjautua palveluun puhelinnumerollasi tai jäsennumerollasi, jonka löydät esimerkiksi sinulle sähköpostiin lähetetystä YKAn uutiskirjeestä.

Päivitä tietosi nyt